oğuz sasi Bilgin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 8 Beğeniler 970 Yer çılgın_kurye34 Dün 23:52 #1 Ekran kartım RX 9070 XT. Fakat sistem RAM'im düşük, 16 GB. Orta - ağır kodlama senaryolarında hangi AI'yi önerirsiniz? MCP ve web search yeteneklerini kazandırmak için Claude Desktop ile kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:07
Ekran kartım RX 9070 XT. Fakat sistem RAM'im düşük, 16 GB. Orta - ağır kodlama senaryolarında hangi AI'yi önerirsiniz? MCP ve web search yeteneklerini kazandırmak için Claude Desktop ile kullanacağım.
Superuser do Uzman Prompt Ustası Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 816 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 664 Bugün 00:14 #2 Qwen/Qwen3.8-27B · Hugging Face We’re on a journey to advance and democratize artificial intelligence through open source and open science. huggingface.co İhtiyaçlarınız için bakabilirsiniz.
Qwen/Qwen3.8-27B · Hugging Face We’re on a journey to advance and democratize artificial intelligence through open source and open science. huggingface.co İhtiyaçlarınız için bakabilirsiniz.
KS KS oğuz sasi Bilgin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 8 Beğeniler 970 Yer çılgın_kurye34 Bugün 00:26 #3 Superuser do dedi: Qwen/Qwen3.8-27B · Hugging Face We’re on a journey to advance and democratize artificial intelligence through open source and open science. huggingface.co İhtiyaçlarınız için bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Qwen3.8-27B-UD-Q4_K_M indiriyorum bakalım nasılmış. Teşekkürler öneri için.
Superuser do dedi: Qwen/Qwen3.8-27B · Hugging Face We’re on a journey to advance and democratize artificial intelligence through open source and open science. huggingface.co İhtiyaçlarınız için bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Qwen3.8-27B-UD-Q4_K_M indiriyorum bakalım nasılmış. Teşekkürler öneri için.