Kodlama için orta-üst seviye 4K monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DexinnN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 489
  • Etiketler Etiketler
    monitör

DexinnN

Uzman
Orta üst seviye, 4080 SUPER'li sistemim için 32inç, 4k ve en az 144hz yenileme hızında bir monitör alacağım. Uzun saatler kodlama yaptığım için oled monitör tercih etmeyi düşünmüyorum, yazı performansları göz yoruyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodlama yapılacak ama pivot şartı yok. O halde Dell G3223Q öneririm. Ancak ulaşabilirliğiniz varsa Innocn 32M2V daha iyi bir seçenek.

OLED monitör tercih etmeyi düşünmüyorum, yazı performansları göz yoruyor.
Bu cümlede ne demek istediğinizi daha fazla açarsanız size daha fazla yardımcı olabilirim.

Bu cümlede ne demek istediğinizi daha fazla açarsanız size daha fazla yardımcı olabilirim.
OLED monitörlerde piksel diziliminden dolayı yazıların kenarları yeşil gibi çıkıyordu eskiden. Güncel OLED monitörlerde böyle bir sorun var mı bilmiyorum ama konu sahibinin bahsettiği şey bu.

OLED monitörlerde piksel diziliminden dolayı yazıların kenarları yeşil gibi çıkıyordu eskiden. Güncel OLED monitörlerde böyle bir sorun var mı bilmiyorum ama konu sahibinin bahsettiği şey bu.
Bahsettiğiniz "subpixel layout" kaynaklı metin netliği sorunu güncel OLED monitörlerde hala mevcut. Ancak bazı 'Triangular (Üçgen) RGB' dizilimine sahip ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM gibi monitörlerde bir nebze iyileşme var fakat muadillerine göre halen gerideler.

Stand kullandığım için monitör ayağının yeteneklerini değerlendirmeye katmıyorum. Önerilerin için teşekkür ederim.

İfadeler: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…