Detaylar
Kim cevapladı?Bu kodlar bir proje halinde mi yoksa tekil dosyalar mi?Elimde hazır kodlar var ve bunları birleştirerek, AI'dan optimize vs. etmesini isteyeceğim.
Projeyse cursor + claude basip gecin.
Cursor ve Claude'yi birlikte mi kullanacağım hocam? Biraz daha açar mısınız? Mesela ne için cursor, ne için claude gibi.Bu kodlar bir proje halinde mi yoksa tekil dosyalar mi?
Projeyse cursor + claude basip gecin.
Cursor zaten bir IDE, arkasinda kullandigi AI degistirilebiliyor.Cursor ve Claude'yi birlikte mi kullanacağım hocam? Biraz daha açar mısınız? Mesela ne için cursor, ne için claude gibi.
Geçende bu konuda bir şey okumuştum, tam soruna cevap verebilecek bir şey olduğu için aşağıya bırakıyorum:
blog.getbind.co
Claude 3.7 Sonnet vs o3-mini: Which is Better for Coding? - Bind AI
Anthropic has officially launched its successor to the unofficial Claude 3.6, the Claude 3.7 Sonnet. It has also launched 'Claude Code,' a new system developed for coders. We've already covered the announcement in detail in this article. But now the bigger question is: how good is the new Claude...
blog.getbind.co
Claude'yi kullanmak için ayrı para vermiyoruz öyle değil mi?Cursor zaten bir IDE, arkasinda kullandigi AI degistirilebiliyor.
Veriyorsunuz ama deneme surumu de var.Claude'yi kullanmak için ayrı para vermiyoruz öyle değil mi?
Ben windsurf kullanıyorum. Sarı kutucuğun oradan çalışmak istediğiniz yapay zekayı seçiyorsunuz ve isteğinizi yapay zekaya girerek yaptırabiliyorsunuz.Elimde hazır kodlar var ve bunları birleştirerek, AI'dan optimize vs. etmesini isteyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-