Kodlama nasıl öğrenilir?

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Bugünden itibaren kodlama öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok. Sizce kodlamayı nereden ve nasıl öğrenebilirim?

Hangi kodlama dilini öğrenmek istiyorsunuz? YouTube ile öğrenmek imkansıza yakın sadece temel şeyler öğrenebilirsiniz onu da sanmıyorum. Kursuna gidin.

Son düzenleme:
Bazı sitelerde pratiklerde yaptırılıyor öğrenirken ama İngilizce siteler hatırlarsam buraya atarım bağlantılarını.

Bugünden itibaren kodlama öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok. Sizce kodlamayı nereden ve nasıl öğrenebilirim?

Ne yapmak istediğine göre dil seç. Temelini öğren. Sonra ne yapmak istediğine göre ilerlersin. Mesela oyun yapacaksın diyelim. Önce döngülerin fonksiyonların vs. ne olduğunu ve syntaxını filan öğrenmen lazım. Sonra C# ile Unity öğrenme aşamasına geçersin. Orada da Unity'nin kendi dokümanını okuyabilirsin. Her şey hakkında bilgi var. Veya YouTube'ta sayısız İngilizce kanal var. Bazıları güzel anlatıyor onlara bakarsın. Proje yaparak kendini geliştirirsin. Bu aşamayı sen ne yapmak istediğine göre düzenlersin.

Kurs daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…