Detaylar
Kim cevapladı?Algoritma biliyor musun? Önce algoritma öğren.
Nereden öğreneceğim önerdiğiniz kanal filan var mı?
C# öğrenmek istiyorum başlangıç için, kurs dediğiniz yüz yüze mi yoksa internetten mi?
İnternet kursunu deneyimledim bazen hiç bir şey anlaşılmıyor. Yüz yüze daha iyi olur.C# öğrenmek istiyorum başlangıç için, kurs dediğiniz yüz yüze mi yoksa internetten mi?
Örnek olarak bu site.
Syntax
Üstün
Bugünden itibaren kodlama öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok. Sizce kodlamayı nereden ve nasıl öğrenebilirim?
Ne yapmak istediğine göre dil seç. Temelini öğren. Sonra ne yapmak istediğine göre ilerlersin. Mesela oyun yapacaksın diyelim. Önce döngülerin fonksiyonların vs. ne olduğunu ve syntaxını filan öğrenmen lazım. Sonra C# ile Unity öğrenme aşamasına geçersin. Orada da Unity'nin kendi dokümanını okuyabilirsin. Her şey hakkında bilgi var. Veya YouTube'ta sayısız İngilizce kanal var. Bazıları güzel anlatıyor onlara bakarsın. Proje yaparak kendini geliştirirsin. Bu aşamayı sen ne yapmak istediğine göre düzenlersin.
Kurs daha iyi.Ne yapmak istediğine göre dil seç. Temelini öğren. Sonra ne yapmak istediğine göre ilerlersin. Mesela oyun yapacaksın diyelim. Önce döngülerin fonksiyonların vs. ne olduğunu ve syntaxını filan öğrenmen lazım. Sonra C# ile Unity öğrenme aşamasına geçersin. Orada da Unity'nin kendi dokümanını okuyabilirsin. Her şey hakkında bilgi var. Veya YouTube'ta sayısız İngilizce kanal var. Bazıları güzel anlatıyor onlara bakarsın. Proje yaparak kendini geliştirirsin. Bu aşamayı sen ne yapmak istediğine göre düzenlersin.
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-