ftftc Uzman Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 100 Beğeniler 13 24 Kasım 2024 #1 Telegram kodlarını e-postama (E-posta girişi) alma seçeneğini nasıl aktifleştirebilirim? Benim istediğim: Bende olan: Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Telegram kodlarını e-postama (E-posta girişi) alma seçeneğini nasıl aktifleştirebilirim? Benim istediğim: Bende olan:
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.109 Çözümler 31 Beğeniler 2.849 Yer İstanbul 24 Kasım 2024 #2 Telegram'da böyle bir özellik bulunmuyor. İki adımlı doğrulama parola koyma ve parolayı girdikten sonra belirttiğiniz kurtarma e-postası adresinize yollanan 6 haneli giriş kodu ile sağlanıyor. Artı 0 Eksi
Telegram'da böyle bir özellik bulunmuyor. İki adımlı doğrulama parola koyma ve parolayı girdikten sonra belirttiğiniz kurtarma e-postası adresinize yollanan 6 haneli giriş kodu ile sağlanıyor.
KS KS ftftc Uzman Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 100 Beğeniler 13 25 Kasım 2024 #3 senuzulme dedi: Telegram'da böyle bir özellik bulunmuyor. İki adımlı doğrulama parola koyma ve parolayı girdikten sonra belirttiğiniz kurtarma e-postası adresinize yollanan 6 haneli giriş kodu ile sağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Telegram da böyle bir özellik bulunuyor fakat aktifleştirmek için ne yapılacağını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
senuzulme dedi: Telegram'da böyle bir özellik bulunmuyor. İki adımlı doğrulama parola koyma ve parolayı girdikten sonra belirttiğiniz kurtarma e-postası adresinize yollanan 6 haneli giriş kodu ile sağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Telegram da böyle bir özellik bulunuyor fakat aktifleştirmek için ne yapılacağını bilmiyorum.