Yörük.
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
%100 türküm doğu asyadan
Görkem Say
Üstün
Anne tarafi da baba tarafi da Cerkez. Cerkez soykirimi sonrasi atalarim Kafkasya'dan gocmus Osmanli'ya.
Zature
Uzman
Azerbaycan Karabağ göçmeni olarak geçiyoruz. 1803-1804 yılları arasında Gence Hanlığı Rusya tarafından yıkıldı. Cevathan öldürüldükten sonra. Atalarımız Osmanlı imparatorluğu tarafından İç Anadolu ve doğu ege taraflarına yerleştirildi. Karabağ göçmeni olarak biliniyoruz. Bozulus aşireti olarak Afyonkarahisar / Emirdağ bölgesinde 28 adet köy kurarak yerleşmişiz. Daha geriye gidersek Karahanlı devleti, Türgişler ve Karluk boyuna dayanmaktadır. Annemde babamda aynı aşiret ile göçmüş bulunuyor.
Son düzenleme:
%100 Türklük diye bir şey yok, hiçbir ırka ait insan %100 olamaz.%100 türküm doğu asyadan1854'e kadarda türk gözüküyorum. Köyümüz türk boylarından deniliyor ve yörüğüz.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Demeye çalıştığım köyümüz o koydan gelmektedir.%100 Türklük diye bir şey yok, hiçbir ırka ait insan %100 olamaz.
gustavo
Üstün
Türkmen kökenliyim.
Daffy Duck
Üstün
Konya/Karaman.
HDDKullanıyorum
Üstün
Trabzon'da dogdum, dogdugum civarlarda eskiden rum nüfusu vardı. Trabzon'un yerli halkı ile aralarında kız verme alma durumları olmuş yani iyi anlaşıyorlarmış, Trabzon'da dogan insanların %80'i gibi ufaktan eski pontus rumlarının esintisi var gibi üzerimde. Onun dışında Türk sayılırım sanırım.