Detaylar
Kim cevapladı?Her gün her öğün olsa yerim.
Guilty Conscience
Üstün
Gece konser çıkışı falan giderim yerim ama normalde tercih etmem.
Son düzenleyen: Moderatör:
AramTopaloglu
Uzman
- Makaleler
- 1
Peak Mag kanalında Haldun Tüzel Şefimizin kokoreç hakkında söylediği bir çift laf vardı,
Gereksiz pahalı, güzel ama pahalı, çok fazla acı atıyorlar. Yarım kokoreç ve çeyrek kokoreç diye bir saçmalık var bu memlekette.
''Benim çocukluğumda diyor kokoreç kadın bileği kalınlığındaydı, şimdi maşallah pehlivan pazusu gibi.. - Ortası olduğu gibi yağ çöz yağı. o yağ da yağın en kötüsü en ucuzu sabaha karşı o kokoreççinin önünden geçerken güzel kokuyor, her şey bittikten sonra gidince kötü bir koku geliyor. Kokoreç bu değil, kokoreç kendi bağırsağın kendi yağıyla yapılan bir şeydir'' diyor
Gereksiz pahalı, güzel ama pahalı, çok fazla acı atıyorlar. Yarım kokoreç ve çeyrek kokoreç diye bir saçmalık var bu memlekette.
''Benim çocukluğumda diyor kokoreç kadın bileği kalınlığındaydı, şimdi maşallah pehlivan pazusu gibi.. - Ortası olduğu gibi yağ çöz yağı. o yağ da yağın en kötüsü en ucuzu sabaha karşı o kokoreççinin önünden geçerken güzel kokuyor, her şey bittikten sonra gidince kötü bir koku geliyor. Kokoreç bu değil, kokoreç kendi bağırsağın kendi yağıyla yapılan bir şeydir'' diyor
Ritmic
Becerikli
Gece için iyi yerde yapılıyorsa güzel bir lezzet arada yiyorum ama öyle çok da abartılacak bir tadı olduğunu düşünmüyorum çünkü baharat harici bana bir tat gelmiyor sırf biraz olsun tadını almak için zaten İzmir usulü yiyorum.
- Makaleler
- 62
Ulus'ta halin orada yılların efsanesi bir kokoreççi var. Her gittiğimde yerim.
Guneyxz
Becerikli
Bu konuyu açtın ya, canım çekti.
abdulselambabaoyunda
Çalışkan
Hiç yemedim, aile tarafından da olumsuz düşünceler yüklendi ancak bağımsız irademle de o fikir pek hoş gelmiyor 
Merhaba,
Bugün bu videoyu izlerken aklıma bu konuyu açmak geldi. Kokoreç sever misiniz? Nedense canım son zamanlar kokoreç çekiyor ama bir türlü vakit bulamıyorum. Küçüklüğümden beridir sevdiğim bir lezzettir. Siz sever misiniz?
İlk yiyiyisim Atatürk Orman Çiftliğin'de oldu, herkes köfte yerken ben kokorec yedim. Artık ora guzel değil miydi bilmiyorum kokoreç benim icin asla yenilmeyecek icindedir.
Atatürk Orman Çiftliğin'de yiyen varsa tadı güzel miydi sizce?
Koneko Toujou
Üstün
Merhaba,
Bugün bu videoyu izlerken aklıma bu konuyu açmak geldi. Kokoreç sever misiniz? Nedense canım son zamanlar kokoreç çekiyor ama bir türlü vakit bulamıyorum. Küçüklüğümden beridir sevdiğim bir lezzettir. Siz sever misiniz?
Kendimden çok severim. Atom haline hiç denk gelip de yiyemedim. Bir gün özellikle araştırıp gidip yiyeceğim.