Arkadaşlar, beni bazıları tanır; Arch bile kurabiliyorum, gelişmişim fakat artık sıkıldım. Böyle şeyler yerine kolay arayüzlü bir distroya geçeceğim ve onda kalacağım. Arch yüzünden artık yoruldum.
Bu arada Linux Mint harici diğer distroları önerebilirsiniz. Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Hocam belirttim. Ben uzun süre Arch kullandım, sürekli kod gire gire mentalim bozuldu. Artık her şeyimi kurup, oyunlara geçip arkadaşlarımla sohbet edeceğim.
Hocam belirttim ben uzun süre arch kullandım mentalim bozuldu sürekli kod gire gire artık her şeyimi kurup oyunlara geçip arkadaşlarımla sohbet edeceğim.
Dağıtım değişince arayüz değişmez. DE değişince değişir. Ve Arch kurabilmek zor bir şey değil. Temel Linux bilgileri gerekli ki bilmeden kopyala yapıştır yapıp ta kurabilirsiniz.
Hocam yıllardır beni yordu. Bazen kodları yanlış yazıyordum, yeter, bıktım. Bir ara Arch bozuldu Update'den sonra zar zor düzelttim. Bu kadar problemle başa çıkamıyorum ya. Ubuntu'ya, Debian tabanlı bir distroya geçsem diyorum.
Dağıtım değişince arayüz değişmez. DE değişince değişir. Ve Arch kurabilmek zor bir şey değil. Temel Linux bilgileri gerekli ki bilmeden kopyala yapıştır yapıp ta kurabilirsiniz.
Pacman ile arayüzün bağlantısı ne? Fedora deneyebilirsin.