Makaleler
23
Normalde Dsi alacaktim. Fakat PSP'nin ben de anisi oldugundan PSP almaya karar verdim. Nintendo Dsi'nin anisi yok pek. Daha onceki PSP'im mavi renk 3000 serisiydi. Maalesef sattim.

Sadede gelecek olursam, ya 3.000 TL'ye siradan 2000/3000 serisi siyah PSP alacagim ya da 5.300 TL'ye Star Wars Edition PSP alacagim. Sizce ne yapmaliyim? Ileride yine satmak istesem siyah olani olur fiyata satarim ya da satamam. Fakat Star Wars olani daha rahat satabilirim. Bu sefer kararliyim. PSP alacagim. Fikrinizi almak istedim.

Sattigim Blue PSP:

1752348476828.webp

Daha pahali olan Star Wars Edition White PSP:

1752349030922.webp

Daha ucuz olan Piano Black PSP:

1752349135870.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada fazla fiyat farkı var. Koleksiyonluk ürünü ben almazdım. Ama sen daha sonradan satış vs yapacaksan ve koleksiyon ürünü olduğundan satış avantajı olacağından onu alabilirsin. Ama pazarlık yapmaya çalış biraz.

Arada fazla fiyat farkı var. Koleksiyonluk ürünü ben almazdım. Ama sen daha sonradan satış vs yapacaksan ve koleksiyon ürünü olduğundan satış avantajı olacağından onu alabilirsin. Ama pazarlık yapmaya çalış biraz.
Normal fiyati 6.000 TL'ydi. Daha inmeyecegini soyledi satici.

Normal fiyati 6.000 TL'ydi. Daha inmeyecegini soyledi satici.

O zaman güzel fiyat vermiş. Yani gelecekteki piyasası ne olur bilmem ama o kadar fark vermek bana saçma geliyor. Yine de sen bilirsin. Piyasaya hakimsen gelecekte ne olacağını az çok düşünebilirsin. Ona göre al.

Günlük kullanıp oynayacağım diyorsan Piano Black derim fakat anısı olduğu için alacağım ve bir kenarda duracak diyorsan Star Wars olabilir.