Stardew Valley
Deneyimli
Kölelik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Topluma zarar veren insanlar için (son zehirlenme vakaları, kadın cinayetleri vb.) Uygulanması hoş olurdu.
Birleşmiş Milletler beni hiç ilgilendirmiyor. Ben toplumun huzurunu illegal bir şekilde bozan insanların aramızda olmasına katlanamıyorum. Kölelik hafif bile kalır.Birleşmiş Milletler köleliği ve işkenceyi yasaklanmadı mı?
Hem forumun temasına uygun olsun hem de daha basit anlamanız için şöyle anlatacağım; Hazır sistemlere vergi geldiğinde, satıcılar vergiden kaçmak için OEM adı altında satmaya başladı. Buna benziyor günümüzdeki kölelik. Ayrıca, @Simon'un saydığı insanlar en ağır şartlar altında yaşatılmali.Birleşmiş Milletler, köleliği ve işkenceyi yasaklanmadı mı?
Birleşmiş Milletler beni hiç ilgilendirmiyor. Ben toplumun huzurunu illegal bir şekilde bozan insanların aramızda olmasına katlanamıyorum. Kölelik hafif bile kalır.
Kendi iradene göre karar veremiyorsun sanırım. Bunu ''onlar ne derse yapmak zorundasın'' demenden ve diğer açtığın konularda kendini BM'ye göre ayarlamandan anlayabiliyorum. Sadece BM'nin dediklerini yapmamız gerekseydi özgür irade kavramı kalkmış olurdu BM üyesi vatandaşları için. BM sandığın gibi kutsal bir kurum değil.İlgilendirmesi gerek; çünkü Türkiye, Birleşmiş Milletler üyesi ve onlar ne derse yapmak zorundasın. Merak etme, bu yasak sadece Türkiye'de değil, İran ve birkaç ülke dışında tüm ülkelerde geçerli.
Zaten yargı diye bir şey var.