Kendi iradene göre karar veremiyorsun sanırım. Bunu "onlar ne derse yapmak zorundasın" demenden ve diğer açtığın konularda kendini BM'ye göre ayarlamandan anlayabiliyorum. Sadece BM'nin dediklerini yapmamız gerekseydi özgür irade kavramı kalkmış olurdu BM üyesi vatandaşları için. BM sandığın gibi kutsal bir kurum değil.

Hayır kendi irademe göre karar veriyorum kölelik ve işkence çok saçmadır suçlular bilinçlendirilmeli rehabilitasyon yapılmalı olmazsa ölene kadar hapiste kalmalı bunu yaptıktan sonra senin masumiyetin olmuyor sende suçlu oluyorsun.

Vikipedi'de söyle yazılmış Birleşmiş Milletler hakkında: Dünya barışını, güvenliğini korumak ve uluslararasında ekonomik, toplumsal ve kültürel bir iş birliği oluşturmak

1.webp

2.webp

Sen sus bir de profiline liberal bayrağı koymuş 🤣 ne derse yapacaksınız tabii zaten Birleşmiş Milletler birçok ülkenin Birleşmesi ile oluyor yani birisi yapalım diyor olmuyor onlara ülke buna evet diyor. Sen anca Gül zaten.

Hayır kendi irademe göre karar veriyorum kölelik ve işkence çok saçmadır suçlular bilinçlendirilmeli rehabilitasyon yapılmalı olmazsa ölene kadar hapiste kalmalı bunu yaptıktan sonra senin masumiyetin olmuyor sende suçlu oluyorsun.

Vikipedi'de söyle yazılmış Birleşmiş Milletler hakkında: Dünya barışını, güvenliğini korumak ve uluslararasında ekonomik, toplumsal ve kültürel bir iş birliği oluşturmak
Ornek vermem gerek sanirim. Bir tecavuzcuyu asla bilinclendiremezsin. Ya da bir sadisti de bilinclendiremezsin. En uygun firsatta yine birinin hayatini mahvedecek. Bazi beyinler vucuttaki mutasyonlar geregi hastalikli olarak dunyaya gelmistir. Onlari duzeltemezsin. Olene kadar hapiste kalip devlete yuk olacaklarina en agir sartlarda calistirilmalilar. Ya da bilimsel testlerde fare ve diger kemirgen hayvanlar yerine kobay faresi olarakta kullanilabilir o tur insanlar. BM dedigimiz kurum Dunya barisini onemseseydi Ukraynaya yaptigi yardimlarin ceyregini dahi olsa Filistine yapardi. Samimi gelmiyorlar. Sadece kendi gibi Hristiyan populasyonu fazla olan ulkelere destek veriyorlar. Filistin savunucusu degilim ama bu onlarin politik olarak cifte standarti oynadiklarini acikca gozler onune seriyor.

Ornek vermem gerek sanirim. Bir tecavuzcuyu asla bilinclendiremezsin. Ya da bir sadisti de bilinclendiremezsin. En uygun firsatta yine birinin hayatini mahvedecek. Bazi beyinler vucuttaki mutasyonlar geregi hastalikli olarak dunyaya gelmistir. Onlari duzeltemezsin. Olene kadar hapiste kalip devlete yuk olacaklarina en agir sartlarda calistirilmalilar. Ya da bilimsel testlerde fare ve diger kemirgen hayvanlar yerine kobay faresi olarak da kullanilabilir o tur insanlar. BM dedigimiz kurum Dunya barisini onemseseydi Ukrayna'ya yaptigi yardimlarin ceyregini dahi olsa Filistine yapardi. Samimi gelmiyorlar. Sadece kendi gibi Hristiyan populasyonu fazla olan ulkelere destek veriyorlar. Filistin savunucusu degilim ama bu onlarin politik olarak cifte standarti oynadiklarini acikca gozler onune seriyor.

Ben sana diyorum ya hapishaneye girecek o ülkede ne ceza verilecekse o verilecek hapishane ve yargı neden var sanıyorsun?

Ve Ukrayna'da daha fazla insan öldü Filistinden fazla. (Not Filistin'in küçümsemiyorum keşke kimse öldürülemese)

Ve ülkeler vatandaşlarına bakmak zorundadır isterse suçlu olsun ya da olmasın benim devlete karşı görevlerim varsa onların da bana var.

BM icin konusıcak olursam, hapishane ve yargi yetersiz. ABD veya Suudi Arabistan'daki infaz yontemleri daha mantikli yargidan.

İdam olmamalı çünkü masum insanlar öldürülebilir ve her insan ikinci hakkı hak eder ve yanlış anlasilmalar sonucunda insanlar asılabilir.

Ben sana diyorum ya hapishaneye girecek o ülkede ne ceza verilecekse o verilecek hapishane ve yargı neden var sanıyorsun?

Ve Ukrayna'da daha fazla insan öldü Filistinden fazla. (Not Filistin'in küçümsemiyorum keşke kimse öldürülemese)
Cunku Ukrayna dogrudan hem karada hem de havada savasti. Daha fazla insanin olmesi o ulkenin daha kotu oldugu anlamina gelmiyor. Filistin'in su anki hali Hatay gibi. Ukraynada ise insanlain buyuk cogunlugu Polonya'dan geri donduler.

Ve ülkeler vatandaşlarına bakmak zorundadır isterse suçlu olsun ya da olmasın benim devlete karşı görevlerim varsa onların da bana var.

İdam olmamalı çünkü masum insanlar öldürülebilir ve her insan ikinci hakkı hak eder ve yanlış anlasilmalar sonucunda insanlar asılabilir.
Zaten ben her suclu direkt idam edilmeli demiyorum. Kesin olarak sucu ispatlanmis insanlar Amerika ve Suudi Arabistanda oldugu gibi infaz edilmeli ki diger potansiyel suclulara ibret olsun.