Nasıl yardım edilmiyormuş?

Zaten ben her suclu direkt idam edilmeli demiyorum. Kesin olarak sucu ispatlanmis insanlar Amerika ve Suudi Arabistan da oldugu gibi infaz edilmeli ki diger potansiyel suclulara ibret olsun.

Amerika'da suçlular idam ediliyor ama S. Arabistan da dinden çıkan ya da özel hayatı yüzünden idam edilenler var.

Zaten ben her suclu direkt idam edilmeli demiyorum. Kesin olarak sucu ispatlanmis insanlar Amerika ve Suudi Arabistan da oldugu gibi infaz edilmeli ki diger potansiyel suclulara ibret olsun.

Ayrıca ibret olsun diye nedir? İbret olsun diye insan mı öldüreceksin? Teröristler yapar ibreti o IŞIDdaki cihatçı John falan yapar.

Amerika (Trump) ne derse onu yapiyor Avrupa. Amerika'dan emir gelmeyene kadar kilini kipirdatmiyorlar.
Amerika'da suçlular idam ediliyor ama S. Arabistan da dinden çıkan ya da özel hayatı yüzünden idam edilenler var.
Suudi Arabistan sadece bir ornek. Oradaki idam sebepleri absurt kaciyor. Fakat en azindan suc orano bizim ulkeye gore daha dusuk.

Amerika (Trump) ne derse onu yapiyor Avrupa. Amerika'dan emir gelmeyene kadar kilini kipirdatmiyorlar.

Suudi Arabistan sadece bir ornek. Oradaki idam sebepleri absurt kaciyor. Fakat en azindan suc orano bizim ulkeye gore daha dusuk.

Ben zaten Amerika'dan bahsediyorum Trump'tan değil Trump öncesi yoktu bu zaten kendisinin son dönemi.

Nasıl yardım edilmiyormuş?

Ayrıca ibret olsun diye nedir? İbret olsun diye insan mı öldüreceksin? Teröristler yapar ibreti o IŞIDdaki cihatçı John falan yapar.
Evet. Potansiyel suclular kendi gibi mahlukatlarin ne hale geldiklerini gordukleri zaman bir kismi bile olsa kendilerini dizginleyeceklerdir ve suca meyillenmeleri azalacaktir.

Dediğim gibi o zaman ibreti alem olsun diye katliam yapalım? Bu arada sen hala o dediğime cevap vermedin.
Cevap verdim sana. Cevabim net. Evet. Fakat katliam icin hayir diyorum. Muhebbet almis ve sucu ispatlanmis insanlar icin ibret olsun diye elektrikli sandalyeye baglamak gayet cazip geliyor bana. Baska sorun varsa cevaplayabilirim.