Cevap verdim sana. Cevabim net. Evet. Fakat katliam icin hayir diyorum. Muhebbet almis ve sucu ispatlanmis insanlar icin ibret olsun diye elektrikli sandalyeye baglamak gayet cazip geliyor bana. Baska sorun varsa cevaplayabilirim.

İşte bana cazip gelmiyor oda katliam değil mi? Evet kaltiam sen onu yaptıktan sonra sen %100 haklı olamazsın çünkü sende bir katliam yaptın bir insanın canını aldın kendini masum sanma infaz yaptıktan sonra.

İşte bana cazip gelmiyor o da katliam değil mi? Evet kaltiam sen onu yaptıktan sonra sen %100 haklı olamazsın çünkü sende bir katliam yaptın bir insanın canını aldın kendini masum sanma infaz yaptıktan sonra.
Kısasa kısasa göre suçlu değilim. Hayatım boyunca karıncaya bile zarar vermeyen bir insanım. Masumum demiyorum fakat hiçbir canlının gereksiz yere ölmesini istemem. Ben suçluları rehabilite etmektense suçlarına göre ya kölelik ya da infaza uğramalı böyle insanlar. Mesela bu eleman şu an nefes almıyor fakat nefes alsaydı zoruma giderdi açıkçası. Sana kalsa sadece ağırlaştırılmış mühebbet cezası yemeliydi değil mi?

1763899928489.webp

Kısasa kısasa göre suçlu değilim. Hayatım boyunca karıncaya bile zarar vermeyen bir insanım. Masumum demiyorum fakat hiçbir canlının gereksiz yere ölmesini istemem. Ben suçluları rehabilite etmektense suçlarına göre ya kölelik ya da infaza uğramalı böyle insanlar. Mesela bu eleman şu an nefes almıyor fakat nefes alsaydı zoruma giderdi açıkçası. Sana kalsa sadece ağırlaştırılmış mühebbet cezası yemeliydi değil mi?

Eki Görüntüle 204478

Evet ölene kadar hapiste kalmalıydı.

Adı "çalışan" olarak değiştirilmiş eski sistemin daha da beteri.

Çalışan (köle) 28 bin lira maaş alır. Peki ya yetiyor mu?

1 simit 1 çay = 40₺
3 öğün = 120₺
30 gün (1 ay) = 3600₺

Kira 25 bin lira

(Faturalar, vergiler, aidatlar, masraflar ve diğerleri dahil edilmeden) 28.600₺
Teşekkürler.