İyi forumlar. DXRacer Air Pro koltuk kullanıyorum ve kalitesizliği sağolsun kaynakları atmıştı ve tekrar kaynaklatmıştık. Kaynaklatınca kolçakların açısı bozuldu ve şuna döndü:

1765967742301.webp

Bu şekilde olunca da kolumu koyduğumda kolum zonkluyordu ancak ben pek takmıyordum. Bu sıralar yüzük ve serçe parmağımda ufak bir güç kaybı ve kolumu aç kapat yaptığımda da o iki parmağım uyuşmaya başladı. Bu kolçağa kolumu koymak zorundayım başka koltuğum olmadığı için. Belli bir süre idare etmem gerekiyor bu koltukla. Bu yüzden kısa süreli bir çözüm geliştirmek gerekiyor ne yapılabilir sizce? Havlu koysam çok yumuşatmıyor yani etkisini yine hissediyorum. Bir imkan bulduğumda da koltuğu değiştirmek gerek sanırsam.

Belki sinir sıkışması fıtık olmuş olabilir. Benim boynumda fıtıklar var ağrısı geçmiyor çok kötüydüm ameliyatlık gibiydi ancak her gün hareketler yaparak daha iyi hale getirdim. Ülkedeki doktorlara güvenmiyorum özellikle ciddi ameliyatlarda.

Belki sinir sıkışması fıtık olmuş olabilir. Benim boynumda fıtıklar var ağrısı geçmiyor çok kötüydüm ameliyatlık gibiydi ancak her gün hareketler yaparak daha iyi hale getirdim. Ülkedeki doktorlara güvenmiyorum özellikle ciddi ameliyatlarda.

Fıtık olacağını sanmıyorum çünkü daha yeni yeni oluştu bu durum. Ülkemizin sağlık sistemine kimse güvenmiyor :rofl:

Fıtık olma olasılığı yüksek. Semptomlar fıtığı işaret ediyor.

Yaş kaç mesleğiniz nedir Hamza hocam bu arada?

Daha 19 yaşındayım diz problemi yaşadığım için işimi bıraktım maalesef.
Bağlantı kısmını gostermemissiniz. Bendekinde cıvata var. 1 tane var. Pul koysam da zamanla gevsiyor, pul değiştirip tekrar sıkıyorum.

Kulağa delinip cıvata konulabilir gibi geliyor. Konforu ne kadar etkiler bilmiyorum.

Açısı bu şekilde düzelir mi ki?