Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bence en iyi çiğ köfteci Komagene ya. Oses'ten falan yemiştim, dişe yapışıyor.
Şubeden şubeye de değişiyor tabii. Benim eve yakın yer var, mega alınca dolu dolu gönderiyor. Bazı yerler de azıcık serpiştirip gönderiyor. Malzeme de taze olmuyor bazı yerlerde, o yüzden bulgur gibi gelebilir. Bekleyince öyle oluyor.
Bizim burada 2 tane şubesi var. Doluluk olarak çok iyi, ondan yana sorun yok. Ama tat olarak bulgurumsu yani. Farklı şehirde de denedim, yine bulgurumsu idi. Şahsen Oses'i daha çok beğeniyorum. Hatta en sevdiğim olabilir.
Hocam menü değil, 250 TL'ye 100 TL indirim yapıyor. Sepeti siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz. İsterseniz 1 tane dürüm alıp yanına içecek alın, isterseniz 2 dürüm alın.
Hamur yoğurma makinesi olan varsa evde yapsın, 600 lira kilosu. Full evde yapıyorum, hem içindekiler belli hem daha güzel ama bulguru güzel ezmek lazım, yoksa kısır gibi oluyor.
Bence en iyi çiğ köfteci komagene ya. Oses'ten falan yemiştim, dişe yapışıyor.
Şubeden şubeye de değişiyor tabii. Benim eve yakın yer var, mega alınca dolu dolu gönderiyor. Bazı yerler de azıcık serpiştirip gönderiyor. Malzeme de taze olmuyor bazı yerlerde, o yüzden bulgur gibi gelebilir. Bekleyince öyle oluyor.
Birkaç yıl önce Ankara Demetevler'de bir çiğköfteciden yemiştim. Son 4-5 senedir ev çiğköftesi hariç dışarıda yediğim en iyisi olabilir. Şu an hâlâ açık mı bilmiyorum ama Ankara'da olan dostlara tavsiye edebilirim. İsmi de Ustasından Çiğköfte falandı sanırsam.