Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çiğ köfteyi aşırı seven birisi olarak komagenede 1 kez yedim bir daha yemem. Belki benim yediğim şubede bir sıkıntı vardı ama çok bulgurumsu gibi gelmişti bana da. O ses iyi ama her o ses de nedense aynı değil. Bir de sanırım bazen kullandıkları biberin acılığı değişince biraz rahatsız edici olabiliyor. Ama yakınımda bir tane var genelde aynı lezzeti alıyorum. Ara sıra acılı acısız ayırıp satıyorlar. Ben sorduğumda bizde gün içinde değişiyor taze geliyor gibi bir şey demişti belki sallamış da olabilir. Kimbilir neler koyuyorlar içine normalde yememek lazım ama aşırı sevdiğimden yiyorum.
Marketlerdeki ise hiç iyi değil. Bir ara evde yapmayı denedim fena olmadı ama uğraştırıcı biraz. Aslında yapsam daha iyi ama insan üşeniyor işte tabi tam olarak marketteki gibi de olmuyor.
Bazı yerel yerlerde tek şubeli olarak iyi yerler olabiliyor ama onları da her yerde bulmak zor.