Şömine yaktım kombi nerede köy hayatı ayrı güzel oluyor kombi için erken bana kalırsa.
Detaylar
Kim cevapladı?Henüz kombi için erken bence. Hava soğuk ama evin içi iyi.

Şömine yakarsan tabii köy hayatını güzellersin. Buz gibi havada kalk soba yak, onun da dumanını bütün eve yay, bakalım köy hayatını güzelleyebilecek misin?Şömine yaktım kombi nerede köy hayatı ayrı güzel oluyor kombi için erken bana kalırsa.
Bursa'dayım bir taraflarım kalıp kalıp buz tuttuğu için dün açtım.
- Makaleler
- 1
Yok. Bazen klima ile sıcak hava üfletiyoruz.
pedroz_1999 1
Uzman
Şu an için bilgisayarın yaydığı sıcaklık yeterli 
Deniz744 27
Başarılı
Kombi açtınız mı? Oturduğunuz yerde hava kaç derece?
Tabiri caizse don atlet ile oturuyorum, ben soğuk insanıyım. Sadece ayaklarım üşüyor
- Makaleler
- 1
Yok. Sabahları ve geceleri kısa kollu giymiyorum artık, sadece o değişti. Uzun kollu kazakları ve ceketleri piyasaya çıkarmaya başladım. Benim dönemim açılıyor, 1 ay sonra sabahları göz gözü görmez.
Henüz kombi için erken bence. Hava soğuk ama evin içi iyi.
Şömine yakarsan tabii köy hayatını güzellersin. Buz gibi havada kalk soba yak, onun da dumanını bütün eve yay, bakalım köy hayatını güzelleyebilecek misin?![]()
15 sene öyle yaşadım sonradan hayat güzelleşti o çileyi çeken bilir çocukluktan sobayla büyüdük gazlı ev nerede
Sabah köyün buz gibi soğuğu gece sobanın çıtırtısı tavana yansıyan görüntü hem keyifli hem zor dönemlerdi şu an şömine içinde odun kesip bölüp uğraşıyorum bunun keyfi ve çilesi farklı.