tumu 15

Başarılı
Yer
Antalya
İyi akşamlar. Ufak bir iç dökmesi yapıp eğer akıl veren olursa onları dinlemek için bu konuyu açıyorum. Kronik bir erteleme hastalığım var dostlar. Bu sene YKS senem, hedefim de gerçekten yüksek ama oturup üst üste 3-4 gün ders çalışamadım hala. Tarih oldu 22 Temmuz, evet absürt gelecek ama cidden şansımı kaybediyorum gibi hissediyorum. O kadar vicdan azabı yapıyor ki bu şey cidden canımı yakıyor. Diğer ertelediğim unsur da spor. 3-4 ay kadar gerçekten bu şeyi başardım, düzenli beslendim, sporumu yaptım, sonra bir sakatlıkla beraber her şeyi salmak gibi bir aptallık ettim. Şimdi ise tekrar 0 noktasındayım vücut olarak. O zaman ne kadar kilo verdiysem çoğunu geri aldım. Şimdi tekrar başlamam lazım, yapmam gerek ama o sulara tekrar giremiyorum ya. O kadar rahatsız ediyor ki o fikir beni. Özellikle önceden başlayıp ilerleyip şimdi tekrar baştan başlıyor olmak çok koyuyor adama. Bir de mükemmeliyetçilik var, yok pazartesi olsun, yok şu olunca olsun, bu olunca olsun vesaire vesaire... Ha şimdi başladım hepsini yapmaya, disiplini oturttum diyelim, bu sefer de sürekli boşa giden o 1 ayı düşünüyorum. (Planım yaz tatilinde bu dediklerimin hepsini eksiksiz yapmaktı, o yüzden kaybolan kısım 1 ay benim için.) Yani kafayı yemek üzereyim. Özellikle bahsettiğim geçmişte çöpe giden zamanı düşündükçe keyfim çok fena kaçıyor.

Öyle bilinç akışı ile ne geldiyse aklıma yazdım, vereceğiniz bir öğüte veya atacağınız bir video linkine, yazıya, makaleye her şeye açığım. Yardım lazım.