The Lunar

Becerikli
Trendyol'da fiyatı 1800TL şu an bu fiyata başka 4K webcam görmedim, direkt siparişini verdim. Bana webcam lazımdı ama sizce pişman olur muyum? 4K 30 FPS yazıyor özelliklerde ben 1080p 60 FPS olarak kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'da fiyatı 1800TL şu an bu fiyata başka 4K webcam görmedim, direkt siparişini verdim. Bana webcam lazımdı ama sizce pişman olur muyum? 4K 30 FPS yazıyor özelliklerde ben 1080p 60 FPS olarak kullanacağım.

• Konftel CAM20, 4K çözünürlükte görüntü sağlayabilen bir webcam'dır. 4K çözünürlük, daha yüksek bir görüntü kalitesi sunar.
  • 30 fps (kare/saniye) değeri, video akışının daha akıcı hale gelmesini sağlar. Ancak 1080p'de 60 fps ile karşılaştırıldığında, daha yüksek kare hızı sayesinde 1080p 60 fps videolar daha akıcı olabilir.
  • Eğer 4K çözünürlükte video kaydetmeyi planlamıyorsanız, 1080p 60 fps, genellikle oyun ve canlı yayınlar için daha fazla akıcılık sunar.
  • Konftel CAM20'nin diğer özelliklerine, kullanıcı yorumlarına ve destek hizmetlerine de göz atarak kararınızı destekleyecek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
  • Eğer fiyat-performans dengesine dikkat ederseniz ve webcam ihtiyacınız varsa, bu ürünü almak iyi bir tercih olabilir. Ancak, 1080p 60 fps ile 4K 30 fps arasında sizin için önemli olan kullanım senaryosunu göz önünde bulundurun.

Sonuç olarak, alanında iyi bir seçenek olduğu için pişmanlık duyma ihtimaliniz düşük. Ancak ihtiyaçlarınıza göre 1080p kullanımınıza da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.