Benim fareden dolayı mı Control daha iyi olur hocam, siparişi iptal edebilirim? https://amzn.eu/d/dp3zDqe ben bunu kullanıyorum, daha iyi model var mı dedim aslında? Klasse üst modelinialsam mesela? Hem iade politikaları bence iyi.

Klassenin üst modelini almak yerine daha espor tarzı şeyler alınabilir, benim skatezlerim yavaş ve hibrit SoA kullanıyorum.
Hızlı skatez alıp devam edeceğim, bence spirit of aim hibrit alın.

Ace alayım o zaman en iyisi oysa. Daha kolay kullanımı o zaman e sporcular ne kullanır?

Artisan kullanıyorlar genelde e-sporcular. Ben de ace kullanıyorum gayet iyi. Ek olarak eğer Speed hızlı gelirse KovaaKs veya Aim Lab'te az vakit geçirerek fare durdurmayı öğrenmen gerekiyor.

Artisan kullanıyorlar genelde e-sporcular. Ben de ace kullanıyorum gayet iyi. Ek olarak eğer Speed hızlı gelirse kovaaks veya Aim Lab'te az vakit geçirerek fare durdurmayı öğrenmen gerekiyor.

O daha sıkıntı o zaman Speed almasam mı? 😁 Control daha mı kolay olur? İadesi de yok o sorun. Klasse speed modelleri nasıl en azından iade var?

Oynayış tarzınıza.
Bilekten oynayıp oynamadığınıza.
Mouse pad genişliğinize.
Mouse sensör, tip ve ağırlığına göre tercih etmelisiniz.
Ağır bir fareye sahipsenniz Control mouse pad sizi daha ağır kılar bu durumda daha yüksek Sens'e geçmeniz gerekir ama mesela G PRO gibi bir fareye sahipseniz Speed + düşük Sens'te daha rahat oynarsınız.
Genel tercih hafif fare + Speed oluyor profesyoneller arasında.