Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Konu açacağım zaman kategoriyi bulma konusunda sorun yaşıyorum. Forumun arama kısmında benzer bir konuyu bulup, hangi kategoride olduğunu anlayıp o şekilde buluyorum. Basit bir örnek mouse yazdığımda "Fare" kategorisi çıkmıyor veya hoparlör yazdığımda da ses sistemleri ile alakalı bir başlık çıkmıyor. Hoparlör yazdığımda onun ile alakalı kategorileri görsem hoş olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 16 Eksi
Çok fazla iş yükü gerektirir o ya. Zibilyon tane kategori var. Hepsine anahtar kelime eklemek... Hayal bile edemedim.

En azından çok kullanılan kategoriler yapılsa bile olur, ben konu açarken hangi kategoride olduğunu bulmak için arama kısmına ilgili başlığı yazıyorum diğer kullanıcıların hangi kategoride açtığına bakarak kategori seçiyorum, gelirse çok daha kolay olur.

Çok fazla iş yükü gerektirir o ya. Zibilyon tane kategori var. Hepsine anahtar kelime eklemek... Hayal bile edemedim.

Zibilyon tane değil de bahsettiğim örnekler gibi temel ve basit şeyler için yeterli olur.

En azından çok kullanılan kategoriler yapılsa bile olur, ben konu açarken hangi kategoride olduğunu bulmak için arama kısmına ilgili başlığı yazıyorum diğer kullanıcıların hangi kategoride açtığına bakarak kategori seçiyorum, gelirse çok daha kolay olur.

Aynı şekilde. Hoparlör yazıp aratıyorum, konu hangi kategoriye açılmışsa oraya girip oradan açıyorum konuyu.