Konu açarken moderatörlere not yazılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 753
  • Etiketler Etiketler
    konu not
Bunu ya sadece moderatörlere gözüken ekstra bir editör kod bloku olarak getireceğiz ya da direkt konunun altına bir tane metin kutusu koyacağız not koyabilmeniz için. Muhtemelen ikinci şekilde yapacağız. Moderatörlerin de bu notu daha rahat görmeleri için onlara bir kolaylık sağlarsak moderasyon ile üyeler arasındaki içerik düzenleme gerginliğini büyük oranda azaltacağımıza inanıyorum.

Bu hususta ekstra önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz. Moderatörler ile foruma ciddi içerik sağlayan üyeler arasındaki bu çatışma gerçekten iki taraf için de kırıcı olmaya başladı. Bu meseleyi beraber çözebilirsek süper olur.

Bazen sanırım iş yoğunluğu sebebiyle konudan çok bağımsız başlık değişimi yapabiliyorlar, mantıklı.

@Leo Başlık konuyu anlatmak için yeterliyse değişmemesi taraftarıyım. Mesela bu konumdaki gibi olmamalı.
"Ucuz yollu" diye bir ifade kullanılmış. Her ne kadar ben buna gülmüş olsam da bu herkesin beğeneceği ya da hoş karşılayacağı anlamına gelmiyor. Bunun için öneri açmama gerek olmadığını düsünüyorum. En azından aklınızda bulunsun.

Bunu tekrar raporlayıp, bildirmeniz; herhangi bir çözüm yoksa da, doğal olarak bilet sistemine başvurmanız lazım.

Moderasyon ekibi genel olarak benzer bir aksiyon şemasını izliyor olsa da kişiden kişiye belli farklılıklar olabiliyor. Moderatörlerden biri bu ifadeyi kullanmış, bir diğeri çok daha farklı bir şey koyabilirdi. Bu normal bir durum, AI olsaydı hareketlerde tam uyum bekleyebilirdik.

@Leo Dediğim gibi benlik sorun yok. Örnek olması açısından attım. Bununla ilgili birkaç şikayet daha gördüğümü hatırlıyorum.

İfadeler: Leo
Uzun uzun makale yazıyorum, doğal olarak paragraflari açık tutuyorum ve uzun metinlerde ve konularda boşluk bırakıyorum. Kafa karışmasın ve okunabilir olsun diye. Ayrıca bu kurallarda da belirtilmiş. Moderator gelip tek tıkla hepsini iç içe katıyor...

Bir tane daha öneri vardı şu an hatırlayamıyorum ama üyenin kendi konu düzenleme geçmişini görmesini sağlayabileceğimizi belirtmiştik. Tabii kimin düzenlediği ve diğer bilgilerin gizlenmesi şeklinde. Moderatör avcılarına karşı elbette iyi gözle bakmıyoruz.

2.3 gelince bu konuda güzel adımlar atabileceğimize inanıyorum. 2024 yılında gerçekten 2024 gibi hissettiren bir işleyişe ihtiyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…