Planlanmıyor Konu açmak için beklenen süre kısaltılsın veya kaldırılsın

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Diyelim aklınızda 2 konu başlığı var, birinin konusunu açtıktan sonra diğer konunun konusunu ve yazdığımız şeyleri paylaşabilmek için bir yere kaydetmemiz gerekiyor, yoksa unutuyoruz. Defalarca kez aynı şeyi yaşadım. Bir konuyu açınca diğer konu için beklerken konuyu unutuyorsunuz veya artık zaten çözmüş oluyorsunuz konu açasınız kaçıyor yani ya süre kısaltılmalı ki bekleyelim ve yazalım ya da süre kaldırılsın. Benim görüşüm kısaltılması yönünde çünkü eğer süre kaldırılırsa rastgele herkes spam atar gibi konu açabilir, bunu önlemek için yeni konu açma süresi 10 dakika gibi bir süre olmalı ki site açık paylaşmayı bekleyelim. Mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -16 Eksi
25 dakika ideal. Olduğu gibi kalması gerek.

Yazım yanlışları hatalı indirim konuları vesaire bunları gözetleyecek birileri olması lazım. Moderatörler aktif olduğunda en az 10 dakika içinde konum onaylanıyor benim.

Direkt eksiledim.

Daha az önce ana sayfam bir moderatörün açtığı indirim konularıyla dolup taşmışken bence belirli kategoriler için bu süre ya arttırılmalı ya da indirim gibi kategoriler isteğe bağlı konu dışı gibi görünmez yapılabilmeli.

Süre kesinlikle azalmamalı ve kalkmamalı.

Haklısınız, moderatörlerin yetkisi olduğu için mi sürekli 2 dakikada bir konu açabiliyorlar yoksa indirim konularında mı geçerli bu süre?

Haklısınız, moderatörlerin yetkisi olduğu için mi sürekli 2 dakikada bir konu açabiliyorlar yoksa indirim konularında mı geçerli bu süre?
Hiçbir fikrim yok ve aşırı rahatsız edici bir şey, hani bana göre cidden açılmak için açılan konular olmuş gibi anasayfanın yarısını kaplamış resmen.

Tabii konunun amacı o ama bu da benim fikrim.

Kaldırılırsa konular spam atılıyor gibi olur, daha kötüsü kötü niyetli insanlar da kontrol edilmeden rahatça kötü açılabilmesi demek. Moderatörler tarafından kontrolden geçmesine razıyım.

25 dakika yeterince kısa zaten. Bu öneri hem önemli konuları göz ardı ettirir, hem de moderasyon tarafının iş yükünü arttırır. Bu haliyle bile konuların onaylanması bazen uzun sürüyor, süre kaldırılırsa veya kısalırsa ne kadar sürer bilemiyorum. Eksi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…