Mesela konu oluştururken içeriği yazıyorum başlığı yazıyorum ama hangi başlıkta açacağıma karar veremiyorum ve direkt konu dışı kısmını seçiyorum. Yazılan içeriğe bakılarak otomatik öneriler gelebilir, mesela içerikte sosyal medya platformu yazıyorsa en üstte sosyal medya başlığı çıkabilir otomatik, bunun gibi.
Yani ben de "Hangi kategoriye açsam daha doğru olur acaba?" diye arada kalıyorum ama geçmişte açılan konuların, nerede açıldığına bakınca bir fikir sahibi oluyorum ve konumu oraya açıyorum.
Fikir iyi ama nasıl uygulanır onu bilmiyorum. Başlığın belirli kalıplar şeklinde yazılması gerekir, aynı içeriğe sahip 2 konunun bile başlığı farklı olabiliyor o yüzden uygulaması zor gibi geliyor bana. Zaten moderatörler onaylamadan önce kategoriyi de kontrol ediyorlar. Bilemedim yani.
Fikir iyi ama nasıl uygulanır onu bilmiyorum. Başlığın belirli kalıplar şeklinde yazılması gerekir, aynı içeriğe sahip 2 konunun bile başlığı farklı olabiliyor o yüzden uygulaması zor gibi geliyor bana. Zaten moderatörler onaylamadan önce kategoriyi de kontrol ediyorlar. Bilemedim yani.