Az önce yeni tanıtılan MPT-68 hakkında konu açacaktım da silah teknolojisi hakkında bir konu başlığı göremedim. Konsept forumdaki çoğunluğa hitap etmese de meraklısı için paylaşılacak haberleri en azından tek bir konu başlığı altında toplamak için gerekli diye düşünüyorum ama tabii oylamanın inisiyatifine bağlı.
Detaylar
Kim cevapladı?senuzulme
Üstün
Sonuçta 'silah teknolojisine dair' demeniz zaten böyle bir konu başlığına ihtiyaç olduğunu gösteriyor gibi.Haberler ya da geyik kısmı da olabilir. İllaki kategori şartı olmaması gerekli, sonuçta silah teknolijisi üzerine dair bir haber.
Bu konuların doğru dürüst konuşulduğu bir forum da yok. Ben konular hakkında araştırma yaparken pek denk gelmedim açıkçası. Belki Reddit.
Saksılı yandaş forumda bile yoksa olmaması daha iyi bence.
Askeri Teknolojiler adı altında gelebilir belki. İlgimi çeken bir kategori olur.
Unlishimaide
Becerikli
Teknoloji forumunda, askeri teknoloji konusu olması mantıklı. Ama kim ne kadar bilgi sahibi ve gerçekten makale olsun veya soru sorunca çeşitlere cevap verebilecek kadar donanımlı kaç kişi var? Tartışılır. Nötr kalıyorum.
Burada PC hakkında bile bazen arıza durumunda kesin sonuç çıkmıyor, sayfalarca çözüm aranıyor. Tam teşkilat yanlış bilgi vermeden ya da konuyu uzatmadan çözen kişi az. Silah konusu biraz suistimal edilebilir gibi duruyor. Moderatör de haklı.
Burada PC hakkında bile bazen arıza durumunda kesin sonuç çıkmıyor, sayfalarca çözüm aranıyor. Tam teşkilat yanlış bilgi vermeden ya da konuyu uzatmadan çözen kişi az. Silah konusu biraz suistimal edilebilir gibi duruyor. Moderatör de haklı.
- Makaleler
- 1
İlginç silahlar var, artıladım.
senuzulme
Üstün
Daha önce hiç öneri konusu açmadığım için ne kadar sürede karar verildiğini bilmiyorum ama bekleyeceksek bile konuya son mesajı bırakayım, öyle bekleyelim.
Sonuç olarak izlenimim, askeri teknolojiler hakkında (Tanklar, savaş uçakları, insansız hava araçları, savunma sanayi gelişmeleri, tüfekler, tabancalar vs.) konu başlığı olması gerektiğine forumdaş sayısının daha fazla olduğu yönünde oldu. Tabii karşı olanlar da oldu ancak nedenini belirten pek olmadı.
@Emir
Sonuç olarak izlenimim, askeri teknolojiler hakkında (Tanklar, savaş uçakları, insansız hava araçları, savunma sanayi gelişmeleri, tüfekler, tabancalar vs.) konu başlığı olması gerektiğine forumdaş sayısının daha fazla olduğu yönünde oldu. Tabii karşı olanlar da oldu ancak nedenini belirten pek olmadı.
@Emir
Daha önce hiç öneri konusu açmadığım için ne kadar sürede karar verildiğini bilmiyorum ama bekleyeceksek bile konuya son mesajı bırakayım, öyle bekleyelim.
@Emir
Selam,
Yönetim ekibi sıklıkla önerileri incelemekte ve gerekli aksiyonu almaktadır.
Değerli üyelerimiz,
Techolay yönetimi olarak üyelerimizin sunduğu önerileri çeşitli ön ekler ile kategorize etmekteyiz.
Bu konu, ön eklerin ifade ettikleri anlamları netleştirmek üzerine olacaktır.
Herhangi bir öneri bu ön eki aldığında, bu birden fazla anlam ifade edebilir:
Techolay yönetimi olarak üyelerimizin sunduğu önerileri çeşitli ön ekler ile kategorize etmekteyiz.
Bu konu, ön eklerin ifade ettikleri anlamları netleştirmek üzerine olacaktır.
Planlanmıyor
Herhangi bir öneri bu ön eki aldığında, bu birden fazla anlam ifade edebilir:
- Yönetim öneriyi gerçekleştirmek istiyor ancak o anki mevcut veya gelecekteki muhtemel koşullardan ötürü hayata geçiremiyor olabilir.
- Yönetim öneriyi uzun uzadıya düşünmüş ve uygun bulmamış, dolayısıyla geçici veya kalıcı olarak öneriyi hayata...
- Techolay
- Forum: Techolay Önerileri
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-