Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba değerli Techolay üyeleri,

Bir konuyu raporlarken kimin raporladığı hakkın da bize bildirim gelmiyor. Bir üye bir üyenin konusu rapor ediliyor. Üyenin konusu silinirken 'X Üye tarafından rapor edilerek konunuz şu sebepten dolayı kaldırıldı' şeklinde uyarı gelebilir'.

Sonuçta biri rapor ederken rapor eden kişi konuyu ben raporladım demiyor, en azından böyle bir sistem geliştirilirse çok profesyonel olur, biz de öğrenmiş oluruz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Diyelim ben sizin konunuzu raporluyorum size bildirim geliyor "Venom sizin konunuzu raporladı"

"X Moderatör - Venom tarafından konunuz raporlandığı için konu tamamen silinmiştir veya konunuz düzenlenmiştir" gibi düşünebilirsiniz.

Sizin de fikirleriniz varsa bu konu altına yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -49 Eksi
Hocam insanlar en ufak şeyden bile birbirlerine düşman oluyor. Ellerinden gelse birbirleriyle yumruk yumruğa kapışacak kadar öfkeli insanlar var. O yüzden bu öneri biraz yanlış olmuş sevgili hocam 🙂

@uintptr Konuyu kilitleyelim, tepkileri görmüş olduk. :D

Merhaba değerli Techolay üyeleri,

Bir konuyu raporlarken kimin raporladığı hakkın da bize bildirim gelmiyor. Bir üye bir üyenin konusu rapor ediliyor. Üyenin konusu silinirken 'X Üye tarafından rapor edilerek konunuz şu sebepten dolayı kaldırıldı' şeklinde uyarı gelebilir'.

Sonuçta biri rapor ederken rapor eden kişi konuyu ben raporladım demiyor, en azından böyle bir sistem geliştirilirse çok profesyonel olur, biz de öğrenmiş oluruz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Diyelim ben sizin konunuzu raporluyorum size bildirim geliyor "Venom sizin konunuzu raporladı"

"X Moderatör - Venom tarafından konunuz raporlandığı için konu tamamen silinmiştir veya konunuz düzenlenmiştir" gibi düşünebilirsiniz.

Sizin de fikirleriniz varsa bu konu altına yazabilirsiniz.
Forumun huzurunu bozar. Kavgalara neden olur. Üyeler birbirine düşman olur.

Gereksiz kavgaya girer, amacımız soru cevaplamak sorun muhabbet edin çıkın işte. Kimin rapor ettiğinin bir önemi yok bence.

Bu tarz önerileri yaparken cidden çok düşünüyor musunuz? Forum ortamı yardımlaşma ortamı değil mi? Milleti neden birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz? A ya da B konusunun, yorumunun hangi üye raporuyla silindiğini bilmek ne işe yarayacak?

Bu tarz önerileri yaparken cidden çok düşünüyor musunuz? Forum ortamı yardımlaşma ortamı değil mi? Milleti neden birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz? A ya da B konusunun, yorumunun hangi üye raporuyla silindiğini bilmek ne işe yarayacak?

Hocam sadece bir öneriydi. Kafama takıldı açtım ciddi değil yani öylesine açılan bir öneri konusu olarak düşünebilirsiniz. Ciddi olsaydı fazla takardım zaten. Gerilmeye gerek yok relax :)