megatronn 32

Üstün
Yer
Akarsu Yokuş Sokak
Eskiden konu sahibi kendi konusuna mesaj atınca profil fotoğrafının yanında "ks" yazısı oluyordu. Ben de şu an gözükmüyor, sanırım kaldırılmış. Artık mesajın üstünde yazıyor. Profil fotoğrafında yazması çok daha iyiydi, bence geri getirilmeli.

Bahsettiğim şey:

Screenshot_20260907_004150.webp

Ve güncel hali:

Screenshot_20260907_004612.webp

Eskiden konu sahibi kendi konusuna mesaj atınca profil fotoğrafının yanında "ks" yazısı oluyordu. Ben de şu an gözükmüyor, sanırım kaldırılmış. Artık mesajın üstünde yazıyor. Profil fotoğrafında yazması çok daha iyiydi, bence geri getirilmeli.

Bahsettiğim şey:

Eki Görüntüle 278616

Ve güncel hali:

Eki Görüntüle 278617
Kullandığınız tema yüzünden göremiyorsunuz, bende sorun yok.

1788731380954.webp
.

Hocam, ben uzun zamandır bu temayı kullanıyorum ve sanki önceden vardı, öyle hatırlıyorum. İki gündür yokluğunu fark ettim.

@megatronn, temadan temaya farklılık göstermekle birlikte her temada var. Örneğin benim kullandığım Cosmic Amoled temada da yıldız şeklinde bulunuyor.

1788731779643.webp

Evet, temadan temaya fark ediyormuş. O zaman öneriyi "Konu sahibi olduğunu belirten işaretin yerini kendimiz ayarlayabilelim" olarak güncellemek istiyorum. Ben kendi kullandığım temayı çok beğeniyorum; ancak KS yazısı olmaması biraz kötü oluyor.

Evet, temadan temaya fark ediyormuş. O zaman öneriyi "Konu sahibi olduğunu belirten işaretin yerini kendimiz ayarlayabilelim" olarak güncellemek istiyorum. Ben kendi kullandığım temayı çok beğeniyorum; ancak KS yazısı olmaması biraz kötü oluyor.
Konuyu düzenledim, ilginiz için teşekkürler.