Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Site -sanırım- 2 gün önce geceleyin çökmüştü, ondan sonra böyle oldu.Ekran kaydı alamadım lakin konu açmayı deneyin, yazı yazarken şu tuşta bir bug oluşuyor ve açıkçası rahatsız etti. Telefonumdan konu açtığımda da aynı bug olmuştu.
Eki Görüntüle 198927
Emre.py
Üstün
Bu şekilde. Konuya cevap yazarken de böyle oluyor.Ben sıkıntı gözlemleyemedim kendimde. Hangi temayı kullanıyorsunuz? Çerezleri temizlemeyi veya gizli sekmeden girmeyi dener misiniz?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 3
Firefox'ta olmuyor. Daha önce bahsetmiştim. Editordeki kabaca her tuş basiminda oluyor. Ok tuşlarında bile. Simgenin tekrar indirildigini düşünürsek her seferinde sıfırdan değiştirilir renderlaniyor herhalde.
Olaya dair pek bir bilgim yok. Dosya ve satır numarası var. Herhalde bir üye hesabıyla girildiğinde aynı sonuç rahatça elde edilebilir. Hata bildirme için özel bir bölüm olmadığı için...
Bu saldırının ne kadarı az önce fark ettiğim istek bombardımanı yüzünden oluyor? Bu mesajı yazarken sunucuya gereksiz 650 istek attım mesela. DevTools'a göre standart bir sayfa yüklemesi 110 istek atıyor. Aktarma boyutu nispeten az olsa da bence gayet yüksek bir miktar. Cache açıkken bile bir istek gidiyor ve cache kapalıyken aktarma boyutu çok daha fazla.
Olaya dair pek bir bilgim yok. Dosya ve satır numarası var. Herhalde bir üye hesabıyla girildiğinde aynı sonuç rahatça elde edilebilir. Hata bildirme için özel bir bölüm olmadığı için...
Bu şekilde. Konuya cevap yazarken de böyle oluyor.
Dark Reader yapıyor bunu. Silin düzelir.
Emre.py
Üstün
Kapalı halde kullanıyorum, sorun yaratıyor mudur hakikaten? Telefonumda da aynı sorun vardı.
Kapalı halde kullanıyorum, sorun yaratıyor mudur hakikaten? Telefonumda da aynı sorun vardı.
Eki Görüntüle 198950
Evet yapıyor, bir silin düzelmezse geri yüklersiniz zaten.