Konulara birden fazla ön ek ekleyebilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Örnek olarak Custom ROM rehberi hazırlayacağım gibi düşünün: Custom ROM ön ekini eklersem Rehber, Rehber ön ekini eklersem Custom ROM ön ekini ekleyemiyorum.
Ben gelmesini istemem. Bir rehber konusu varsa rehber ön ekiyle açılması gerekir. 2 ön ek bilinçli kullanıcılar için iyi olsa da sonradan gelecek random bir insan daha önce Technopat'ta da gördüğümüz gibi bütün ön ekleri basıp konu açabilir. Bu moderasyona yük bindirir neticesinde.
Custom ROM rehberinde konu ismine Custom ROM ön eke rehber gelirse sorun ortadan kalkmış oluyor.
Pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Rehber ön eki ekledikten sonra neyin rehberini yapacaksan başlığa yazabilirsin. Kötü amaçla kullanılması çok olası bir özellik.
Pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Rehber ön eki ekledikten sonra neyin rehberini yapacaksan başlığa yazabilirsin. Kötü amaçla kullanılması çok olası bir özellik.
Ver 1 aylık banı sorun çözülür hocam. Zaten yeni hesap açmak zor, forumda hemen tespit ediliyor. Bu sebeple bir kere bunu yapınca zaten bir daha yapamaz. Eğer forumda gerçekten vakit geçirmek istiyorsa.