Planlanmıyor Konulara birden fazla ön ek eklenebilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 517
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Konulara birden fazla ön ek ekleyebilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Örnek olarak Custom ROM rehberi hazırlayacağım gibi düşünün: Custom ROM ön ekini eklersem Rehber, Rehber ön ekini eklersem Custom ROM ön ekini ekleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 11 Eksi
Ben gelmesini istemem. Bir rehber konusu varsa rehber ön ekiyle açılması gerekir. 2 ön ek bilinçli kullanıcılar için iyi olsa da sonradan gelecek random bir insan daha önce Technopat'ta da gördüğümüz gibi bütün ön ekleri basıp konu açabilir. Bu moderasyona yük bindirir neticesinde.

Custom ROM rehberinde konu ismine Custom ROM ön eke rehber gelirse sorun ortadan kalkmış oluyor.

Bence gerek yok. Sadece konu ile alakalı bir ön ek olması yeterli.

Gerekli bir şey, artıladım.

Olabilir, artıladım.

Konuların moderatör onayından geçmesi durumu olduğu için böyle trollere zaten pek imkan kalacağını sanmıyorum.

Ver 1 aylık banı sorun çözülür hocam. Zaten yeni hesap açmak zor, forumda hemen tespit ediliyor. Bu sebeple bir kere bunu yapınca zaten bir daha yapamaz. Eğer forumda gerçekten vakit geçirmek istiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…