Planlanmıyor Konulara ses ve video ekleyebilmeliyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
  • Etiketler Etiketler
    ses video
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Konulara belirli boyut sınırında olmak şartıyla ses ve video ekleyebilmeliyiz. Bu işin sunucu olayını bilmiyorum o yüzden boyutunu yetkililer ayarlar eğer öneri uygulanırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konulara belirli boyut sınırında olmak şartıyla ses ve video ekleyebilmeliyiz. Bu işin sunucu olayını bilmiyorum o yüzden boyutunu yetkililer ayarlar eğer öneri uygulanırsa.

YouTube ne güne duruyor?

Ses bana göre gereksiz olur ama video bence mantıklı.

Bence çok iyi bir özellik ama sunucu kısmı sorun. Yani ben gene upladım ama geleceğini hiç sanmıyorum.

Bence çok iyi bir özellik ama sunucu kısmı sorun. Yani ben gene upladım ama geleceğini hiç sanmıyorum.
Evet onu ben de düşündüm ama gene de öneri aklımda kalmasın dedim Zaten gerekli açıklamayı yetkililer yaparlar diye de ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses gereksiz. Videolarda da muhtemelen boyut sınırı çok çok düşük olur. 240p video yükleyebileceğimize hiç yükleyemeyelim daha iyi. YouTube'a yükleyin, bağlantısını paylaşın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…