elweald 24

Başarılı
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, görselde de eklediğim konularda CachyOS nedir? Topaz Video AI nedir? Gibi eğer mümkünse yapay zekâ desteği ile küçük bir kısımda özet şeklinde yazılabilir.

Örnek görsel olarak da ekledim.

cachy.webp

ÖRNEK.webp

topaz.webp

ÖRNEK 2.webp

Benim çok hoşuma gitti öneri. Çünkü merak edip ama bakmaya üşenen veya başka bir işi olup sonra bakarım diye erteleyenler oluyor. Ben de de aynı durum mevcut. Ek olarak bu bilgilendirme kısmı insanları başka alanlara da sürükleyebilir, bir merak uyandırabilir kullanıcılar arasında.

Öneri güzel sadece teknloji odakları olsa belki yapılabilirdi ama "Trabzon'da okumak nasıldır?" , "The Big Bang izlenir mi" , "Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz" ve vb. gibi konularda bunu nasıl entegre etmeyi düşünüyorsunuz? Bence edilmez, edilse bile biraz absürt tanımlar yer alabilir. Bunun yanı sıra tek tek tanım gereken konulara tanım yazılsın desek, bunu yapmakta mod'ları zorlar.

Bu arada artı ya da eksi vermedim.

Öneri güzel sadece teknloji odakları olsa belki yapılabilirdi ama "Trabzon'da okumak nasıldır?" , "The Big Bang izlenir mi" , "Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz" ve vb. gibi konularda bunu nasıl entegre etmeyi düşünüyorsunuz? Bence edilmez, edilse bile biraz absürt tanımlar yer alabilir. Bunun yanı sıra tek tek tanım gereken konulara tanım yazılsın desek, bunu yapmakta mod'ları zorlar.

Şu anda tek mantıklı seçenek modların arayüzü nasıl bilmiyorum ama orada küçük bir kutucuk olabilir "Ana konu açıklansın mı?" diye, onu tıklayıp veya tıklamayabilirler.

Her kategoride çözümleme olmadığı gibi bunda da sadece belli başlı kategorilerde olabilir. Artıladım, çok iyi özellik bence.