1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.619 8 Temmuz 2025 #1 Birkaç gündür böyle, kimseye konum atamıyorum bu şekilde kalıyor. WhatsApp önbelleğini falan da temizledim ama nafile, nasıl çözebilirim? Bu arada uygulamanın konum izni falan da var, telefonun konum özelliği de açık.
Birkaç gündür böyle, kimseye konum atamıyorum bu şekilde kalıyor. WhatsApp önbelleğini falan da temizledim ama nafile, nasıl çözebilirim? Bu arada uygulamanın konum izni falan da var, telefonun konum özelliği de açık.
EyDo Becerikli Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 286 Beğeniler 58 9 Temmuz 2025 #2 14925 dedi: Eki Görüntüle 161680 Birkaç gündür böyle, kimseye konum atamıyorum bu şekilde kalıyor. WhatsApp önbelleğini falan da temizledim ama nafile, nasıl çözebilirim? Bu arada uygulamanın konum izni falan da var, telefonun konum özelliği de açık. Genişletmek için tıkla... Silin tekrar yüklemeyi deneyin. Telefonu yeniden başlattınız mı? Mobil veri ile de deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
14925 dedi: Eki Görüntüle 161680 Birkaç gündür böyle, kimseye konum atamıyorum bu şekilde kalıyor. WhatsApp önbelleğini falan da temizledim ama nafile, nasıl çözebilirim? Bu arada uygulamanın konum izni falan da var, telefonun konum özelliği de açık. Genişletmek için tıkla... Silin tekrar yüklemeyi deneyin. Telefonu yeniden başlattınız mı? Mobil veri ile de deneyebilirsiniz.
KS KS 1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.619 9 Temmuz 2025 #3 EyDo dedi: Silin tekrar yüklemeyi deneyin. Telefonu yeniden başlattınız mı? Mobil veri ile de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üçünü de denedim. Artı 0 Eksi
EyDo dedi: Silin tekrar yüklemeyi deneyin. Telefonu yeniden başlattınız mı? Mobil veri ile de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Üçünü de denedim.