Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Konum silindi ve bana yardımcı olunmadı.

Merhaba, bir konu açtım yazı denetiminde yapay zeka kullandığım için 1 saat ban yedim; sonra yine açtım, yine konum reddedildi. Moderatörün profiline yazı yazdım bununla ilgili, oradan da ban yedim. Sonra rapor sistemini kullandım, bana yardımcı olmadılar. Sorunuma yanıt verilmedi, bana dedi ki "ban yemeniz gayet normal". Anlamıyorum arkadaş, siz kimsiniz bizden TDK olmamızı bekliyorsunuz, anlamıyorum ki? Bir de kendiniz noktalama işaretlerine o kadar da dikkat etmiyorsunuz.

Lütfen sorunuma çözüm bulunuz.

Screenshot_2025-12-15-21-45-11-813_org.mozilla.firefox-edit.webp

@Barış

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar üye bu duruma uyuyorsa siz de uymak zorundasınız. İlk seferde konu silindiyse ikincide de silinir. Bugün silinen konularınıza bakalım mı?

1765825093578.webp

Forumu kalitesiz içerikler ile doldurmaya devam ettiğiniz sürece daha çok konunuz silinir.

Biletten neden uyarı aldığınızı anlatmama da gerek yok herhalde, her silinen konu için bilet açıyorsunuz.

1765825176013.webp

Bana dedi ki "ban yemeniz gayet normal". Anlamıyorum arkadaş, siz kimsiniz bizden TDK olmamızı bekliyorsunuz, anlamıyorum ki? Bir de kendiniz noktalama işaretlerine o kadar da dikkat etmiyorsunuz, lütfen sorunuma çözüm bulunuz.
Sanırım kuralları dikkatli okumadınız:
Üye olan herkes bu kuralları ve Techolay Site Kullanım Koşulları ile Gizlilik Bildirimi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bunun dışında eğer hatalı gördüğünüz moderatör mesajları varsa raporlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bunun dışında eğer hatalı gördüğünüz moderatör mesajları varsa raporlayabilirsiniz.

Raporuma olumsuz cevap verildi.

Bu kadar üye bu duruma uyuyorsa siz de uymak zorundasınız. İlk seferde konu silindiyse ikincide de silinir. Bugün silinen konularınıza bakalım mı?

Eki Görüntüle 211032

Forumu kalitesiz içerikler ile doldurmaya devam ettiğiniz sürece daha çok konunuz silinir.

Biletten neden uyarı aldığınızı anlatmama da gerek yok herhalde, her silinen konu için bilet açıyorsunuz.

Eki Görüntüle 211033

@Barış bey ben o en alttaki konuyu mizah kategorisine açtım ve siz şu anda benim özel yazışmamı gösteriyorsunuz.

"Mizah ve Eğlence" kategorisine açtınız diye bomba konusunun onaylanabileceği düşüncesini size kim empoze etti bilmiyorum ama öyle bir şey hayal dünyasından öteye gitmez.

İkiyüzlülük.

Eki Görüntüle 211032

Eki Görüntüle 211033

Merhaba o zaman sizde bir diktatörsünüz baskıcı kurallar koyuyorsunuz benim eğlenmemde ne sakıncam var? Ve bana göre "kalitesiz" bir konu değil yani kişiden kişiye değişir.

İkiyüzlülük.

Merhaba o zaman sizde bir diktatörsünüz baskıcı kurallar koyuyorsunuz benim eğlenmemde ne sakıncam var? Ve bana göre "kalitesiz" bir konu değil yani kişiden kişiye değişir.

Dostum burası eğlence forumu değil teknoloji forumu, eğlenmek istiyorsanız dışarıda gezin dolaşın hava alın parkta takılın, aileniz ile vakit geçirmeyi öğrenin. Hayat forum değil. Troll bir arkadaş olduğun bariz belli, şansını zorlarsan kısa bir tatili hakedicen haberin olsun demedi deme. :)

Dostum burası eğlence forumu değil teknoloji forumu, eğlenmek istiyorsanız dışarıda gezin dolaşın hava alın parkta takılın, aileniz ile vakit geçirmeyi öğrenin. Hayat forum değil.

Sana ikiyüzlülüğü gösterdim belli ki bakmamışsın ayrıca neden o zaman "Mizah ve Eğlence" kategorisi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.