Merhaba, bir konu açtım yazı denetiminde yapay zeka kullandığım için 1 saat ban yedim; sonra yine açtım, yine konum reddedildi. Moderatörün profiline yazı yazdım bununla ilgili, oradan da ban yedim. Sonra rapor sistemini kullandım, bana yardımcı olmadılar. Sorunuma yanıt verilmedi, bana dedi ki "ban yemeniz gayet normal". Anlamıyorum arkadaş, siz kimsiniz bizden TDK olmamızı bekliyorsunuz, anlamıyorum ki? Bir de kendiniz noktalama işaretlerine o kadar da dikkat etmiyorsunuz.
Bana dedi ki "ban yemeniz gayet normal". Anlamıyorum arkadaş, siz kimsiniz bizden TDK olmamızı bekliyorsunuz, anlamıyorum ki? Bir de kendiniz noktalama işaretlerine o kadar da dikkat etmiyorsunuz, lütfen sorunuma çözüm bulunuz.
"Mizah ve Eğlence" kategorisine açtınız diye bomba konusunun onaylanabileceği düşüncesini size kim empoze etti bilmiyorum ama öyle bir şey hayal dünyasından öteye gitmez.
"Mizah ve Eğlence" kategorisine açtınız diye bomba konusunun onaylanabileceği düşüncesini size kim empoze etti bilmiyorum ama öyle bir şey hayal dünyasından öteye gitmez.
Selam Techolay ailesi normalde bomba olarak Fat Mankullanıyordum fakat artık sıkmaya başladı çok bütçem olmadığı için 2. el tsar bomba almayı düşünüyorum sizce üzer mi yoksa değer mi? Farklı önerileriniz varsa önerilerinize açığım.
Şimdiden cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
Merhaba o zaman sizde bir diktatörsünüz baskıcı kurallar koyuyorsunuz benim eğlenmemde ne sakıncam var? Ve bana göre "kalitesiz" bir konu değil yani kişiden kişiye değişir.
Selam Techolay ailesi normalde bomba olarak Fat Mankullanıyordum fakat artık sıkmaya başladı çok bütçem olmadığı için 2. el tsar bomba almayı düşünüyorum sizce üzer mi yoksa değer mi? Farklı önerileriniz varsa önerilerinize açığım.
Şimdiden cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
İyi sosyaller.
Merhaba o zaman sizde bir diktatörsünüz baskıcı kurallar koyuyorsunuz benim eğlenmemde ne sakıncam var? Ve bana göre "kalitesiz" bir konu değil yani kişiden kişiye değişir.
Dostum burası eğlence forumu değil teknoloji forumu, eğlenmek istiyorsanız dışarıda gezin dolaşın hava alın parkta takılın, aileniz ile vakit geçirmeyi öğrenin. Hayat forum değil. Troll bir arkadaş olduğun bariz belli, şansını zorlarsan kısa bir tatili hakedicen haberin olsun demedi deme.
@Stardew Valley, şu yaptığınız trollükler ile hesabınızı sildirip yeni hesap açabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hesabınız reddedilirse yeni hesap da açamazsınız. Yapmayın, doğum tarihinize göre(?) yaşınız olgun görünüyor yaşınıza göre davranın.
Dostum burası eğlence forumu değil teknoloji forumu, eğlenmek istiyorsanız dışarıda gezin dolaşın hava alın parkta takılın, aileniz ile vakit geçirmeyi öğrenin. Hayat forum değil.