Planlanmıyor Konuya veya profile ses dosyası veya video yüklenebilmeli

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Önerim başlıktaki gibi bildiğiniz MP3, OGG, WAV gibi ses dosyalarını ve MP4 gibi videoları konuya veya profile yükleyebilmeliyiz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Artı -10 Eksi
Techolay sunucusunu dosya paylaşım sunucusu gibi kullanabilirler. Kötüye kullanılmasını da geçtim, sunucu yükünü bayağı yükseltir. Katılmıyorum maalesef.

Techolay'ın ağırlığı olmalı her özelliğin gelmesi kaliteyi düşürür her önüne geleni özellik diye eklemek foruma olan saygınlığı öldürür ben böyle düşünüyorum siz artık ne uygun görürseniz onu eklersiniz ama sizde istemezsiniz böyle olmasını.

Sunucuyu gereksiz kullanmak olur bu. Bu haliyle bile bence yeterince hızlı değil. Bu sebepten dolayı fikrinize ne yazık ki katılmıyorum.

Onun yerine Streamable'a yükleyip, link olarak paylaşabilirsiniz. Forum içerisinde çalışıyor.

Örnek:

Ben de geçen örnek için bir video gönderecektim ama Streamable yüklenmedi, bir şey oldu. O yüzden böyle bir öneride bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…