Konuda yazanı anlamadım ben. Polis, 10 kişi ile yemek yiyor, restorant, o, içerisinde eşi çocuğu ve kendisinden oluşan 10 kişiyi mi darp ediyor, yoksa 10 kişi mi polisi darp ediyor? Çünkü konuda yazandan, ilk dediğim anlaşılıyor.
Konuda yazanı anlamadım ben. Polis, 10 kişi ile yemek yiyor, restorant, O, içerisinde eşi çocuğu ve kendisinden oluşan 10 kişiyi mi darp ediyor, yoksa 10 kişi mi polisi darp ediyor? Çünkü konuda yazandan, ilk dediğim anlaşılıyor.
Biraz karmaşık olmuş onu fark etmiştim. Polis ailesi ile yemek yerken 10 kişi gelip polisi darp ediyor. Linkte tıklayıp detayları görebilin diye link te ekledim.
Konuda yazanı anlamadım ben. Polis, 10 kişi ile yemek yiyor, restorant, O, içerisinde eşi çocuğu ve kendisinden oluşan 10 kişiyi mi darp ediyor, yoksa 10 kişi mi polisi darp ediyor? Çünkü konuda yazandan, ilk dediğim anlaşılıyor.
Zaten olay, 10 kişinin üzerine gelmesi değil şuan. Olay, polis/polislerin, bu ve benzeri olaylarda inisiyatif almak yerine direkt aksiyona geçmeleri gerekiyor, gerekirse öldürmeli, ABD polislerini bu konuda örnek gösterebilirim, acıma olmamalı.
Asil soru su, onlar nasil cesaret ediyor? Polis olmasi fark etmiyor kimseye boyle saldiramazlar. Bu cesareti veren kesin bir yakinliklari vardir bir yerlerle.