Asil soru su, onlar nasil cesaret ediyor? Polis olmasi fark etmiyor kimseye boyle saldiramazlar. Bu cesareti veren kesin bir yakinliklari vardir bir yerlerle.
Yetkili tanıdıkları vardır. Ülkede her şey olabilir teksasa döndü.

Üzerinde birileri saldırıyor ama uyarı atışı cart curt var, ben de diyorum ki direkt vurmalı ABD'de de böyle zaten haberlerde görüyoruz.
ABD ile burayı karşılaştıramazsın. Anayasamız bile aynı değil. Bu öneriyi bana değil gidip meclise sunabilirsin o kadar tanıdıgın varsa (?) illaki ulaştırırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili tanıdıkları vardır. Ülkede her şey olabilir teksasa döndü.

ABD ile burayı karşılaştıramazsın. Anayasamız bile aynı değil. Bu öneriyi bana değil gidip meclise sunabilirsin o kadar tanıdıgın varsa (?) illaki ulaştırırsın.
Valla o yetkili tanidiklari olan birileriyle takistik zamaninda bizzat sahit oldum ve suclu biz ciktik. Derdimizi kimseye anlatamadik. Haksizliga ugradigimiz ve rezillikle kaldik. Neyseki basit bir olaydi bundan dolayi ustelemedim. Insallah degisir bu duzen.

Polisin silahı süs, cezalar yetersiz ve suç işlemek cezbedici bu ülkede. Bunlar Amerika'da neden yaşanmıyor neden latin ülkelerine dönüşüyoruz onu sorgulamak lazım.

Silahın burada caydırıcılığını olacağını düşünmüyorum. Üzerine 10 kişi gelirken hem polisin adrenalin yüzünden nişan alması zorlaşacaktır hem de karşı taraftaki 10 kişiden biri yaralansa bile durmayacaklardır. O anki adrenalin ile uyarı ateşi veya öldürücü olmayan bir atış kimseyi durdurmaz. Muhtemelen kendileri bile silah çekebilirdi. Çünkü sonuçta karşılarındakini sivil biri olarak biliyorlar.

Buradaki tek çözümü sondan önceki paragraftaki yapılanmaları kaldırmak ve adil bir yargılama mekanizması kurmaktır.