Üzerine birileri saldırıyor ama uyarı atışı cart curt var, ben de diyorum ki direkt vurmalı ABD'de de böyle zaten haberlerde görüyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili tanıdıkları vardır. Ülkede her şey olabilir teksasa döndü.Asil soru su, onlar nasil cesaret ediyor? Polis olmasi fark etmiyor kimseye boyle saldiramazlar. Bu cesareti veren kesin bir yakinliklari vardir bir yerlerle.
ABD ile burayı karşılaştıramazsın. Anayasamız bile aynı değil. Bu öneriyi bana değil gidip meclise sunabilirsin o kadar tanıdıgın varsa (?) illaki ulaştırırsın.Üzerinde birileri saldırıyor ama uyarı atışı cart curt var, ben de diyorum ki direkt vurmalı ABD'de de böyle zaten haberlerde görüyoruz.
Anayasayla alakası yok konunun, zaten fikrimi belirttim sadece.ABD ile burayı karşılaştıramazsın. Anayasamız bile aynı değil. Bu öneriyi bana değil gidip meclise sunabilirsin o kadar tanıdıgın varsa illaki ulaştırırsın.
Valla o yetkili tanidiklari olan birileriyle takistik zamaninda bizzat sahit oldum ve suclu biz ciktik. Derdimizi kimseye anlatamadik. Haksizliga ugradigimiz ve rezillikle kaldik. Neyseki basit bir olaydi bundan dolayi ustelemedim. Insallah degisir bu duzen.Yetkili tanıdıkları vardır. Ülkede her şey olabilir teksasa döndü.
ABD ile burayı karşılaştıramazsın. Anayasamız bile aynı değil. Bu öneriyi bana değil gidip meclise sunabilirsin o kadar tanıdıgın varsa (?) illaki ulaştırırsın.
Polislerin görev harici silah taşıması yasak diye biliyorum.Polisin bu tarz durumlarda vurma yetkisi olmalı kesinlikle.