Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 24 Ekim 2024 #11 Metro Turizm önermem. "Tatmin edici" bir yolculuk elde edebilirsin(!)
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR 24 Ekim 2024 #12 Elma ısıran dedi: Metro Turizm öneririm. "Tatmin edici" bir yolculuk elde edebilirsin(!) Genişletmek için tıkla... En son Metro tercih ettiğimde şoför yol boyunca 2 paket sigara icmisti
Elma ısıran dedi: Metro Turizm öneririm. "Tatmin edici" bir yolculuk elde edebilirsin(!) Genişletmek için tıkla... En son Metro tercih ettiğimde şoför yol boyunca 2 paket sigara icmisti
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 24 Ekim 2024 #13 DarthGorsoy dedi: En son Metro tercih ettiğimde şoför yol boyunca 2 paket sigara icmisti Genişletmek için tıkla... "Önermem" diyeceğime "öneririm" olarak yazmışım yanlışlıkla, hemen düzelttim mesajımı ama erken davranmışsın alıntılayarak. Metro Turizm'de en son muavin uyuyan birini rahatsız etmişti, onun haberlerini hatırlıyorum. Metro Turizm muavini otobüste mastürbasyon yaptı, yolcunun üstüne boşaldı! Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm otobüsünde gerçekleştiği öne sürülen skandal olay... m.t24.com.tr
DarthGorsoy dedi: En son Metro tercih ettiğimde şoför yol boyunca 2 paket sigara icmisti Genişletmek için tıkla... "Önermem" diyeceğime "öneririm" olarak yazmışım yanlışlıkla, hemen düzelttim mesajımı ama erken davranmışsın alıntılayarak. Metro Turizm'de en son muavin uyuyan birini rahatsız etmişti, onun haberlerini hatırlıyorum. Metro Turizm muavini otobüste mastürbasyon yaptı, yolcunun üstüne boşaldı! Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm otobüsünde gerçekleştiği öne sürülen skandal olay... m.t24.com.tr
5 5837 Becerikli Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 645 Çözümler 5 Beğeniler 291 24 Ekim 2024 #14 Pamukkale en konforlusu bana göre.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 24 Ekim 2024 #15 Elma ısıran dedi: "Önermem" diyeceğime "öneririm" olarak yazmışım yanlışlıkla, hemen düzelttim mesajımı ama erken davranmışsın alıntılayarak. Metro Turizm'de en son muavin uyuyan birini rahatsız etmişti, onun haberlerini hatırlıyorum. Metro Turizm muavini otobüste mastürbasyon yaptı, yolcunun üstüne boşaldı! Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm otobüsünde gerçekleştiği öne sürülen skandal olay... m.t24.com.tr Genişletmek için tıkla... Cinayet sebebi.
Elma ısıran dedi: "Önermem" diyeceğime "öneririm" olarak yazmışım yanlışlıkla, hemen düzelttim mesajımı ama erken davranmışsın alıntılayarak. Metro Turizm'de en son muavin uyuyan birini rahatsız etmişti, onun haberlerini hatırlıyorum. Metro Turizm muavini otobüste mastürbasyon yaptı, yolcunun üstüne boşaldı! Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm otobüsünde gerçekleştiği öne sürülen skandal olay... m.t24.com.tr Genişletmek için tıkla... Cinayet sebebi.
Görkem Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.363 Çözümler 27 Beğeniler 2.106 24 Ekim 2024 #16 Pamukkale gidiyorsa Pamukkale tercih ederdim ben. Yoksa sonra Kamil Koç ararım. O da yoksa en ucuzu bana uyan saatte hangisiyse onu alırım. Otobüs sonuçta.
Pamukkale gidiyorsa Pamukkale tercih ederdim ben. Yoksa sonra Kamil Koç ararım. O da yoksa en ucuzu bana uyan saatte hangisiyse onu alırım. Otobüs sonuçta.