Konyalı İSS neden yasak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 971
İlginçtir ki bana gelen müşteri hizmetleri aşağıdaki gibi (eski bir kayıt) :

Technopat'da sürekli yan hesap açıp sürekli GIBIRNet'i övdükleri ve sorun yaşayan müşterilere bir nevi hakaret ettikleri için
Bunun açıklaması firma tarafından yapıldı. Bot hesap olayının ilgili firmayla hiç alakası yokmuş.

Müşteri hizmetleri dediklerinizle alakasız. Yazdıklarınız ezbere gibi.
Kendi deneyimim nasıl ezbere oluyor hocam? Kendi yaşadıklarımı aktardım.

İlginçtir ki...
Yalnız burada bile yazım yanlışı var... ''dsl'' yazmışlar, ''DSL'' olacak. Ayrıca virgülden sonra boşluk bırakılır. @Nefs İlmi

Bu arada ben başvurmak için canlı desteğe yazmıştım ve bana yazan kişinin Türkçe yazım kuralları bilgisi rezaletti. ''Ezbere konuşuyorsun'' diyorsun. Bunu nasıl ezbere konuşabilirim? Sırf GIBIRNet'i olumlu yansıtmak için kabullenmiyorsun. Yaşadığım deneyimi anlatıyorum sana, bizzat kendim deneyimledim. Birileri şöyle dedi böyle dedi demiyorum.

Şu an iyidir veya kötüdür bilemem, umarım kendilerini geliştirmişlerdir ancak benim deneyimim bu şekilde. Eğer hâlâ aynı seviyedelerse ben böyle muhatap alınmak istemiyorum. Siz memnunsanız ne mutlu size.

Son düzenleme:
Kendi deneyimim nasıl ezbere oluyor hocam? Kendi yaşadıklarımı aktardım.
Şimdiki zaman dili kullanarak olmayan bir şeyi yazmak ezbere konuşmak oluyor.

Yalnız burada bile yazım yanlışı var... ''dsl'' yazmışlar, ''DSL'' olacak. Ayrıca virgülden sonra boşluk bırakılır
Ciddi olamazsın. Aynen. Tüh ya! DSL'i küçük harflerle yazmışlar, ne rezil bir firma değil mi?

Sırf GIBIRNet'i olumlu yansıtmak için kabullenmiyorsun.
GIBIRNet benim babamın malı mı?

Yaşadığım deneyimi anlatıyorum sana, bizzat kendim deneyimledim. Birileri şöyle dedi böyle dedi demiyorum.
Ben de diyorum ki güncel olarak dediklerinin şu ankiyle alakası yok.

Ciddi olamazsın. Aynen. Tüh ya! DSL'i küçük harflerle yazmışlar, ne rezil bir firma değil mi?
Evet, aynen öyle rezil bir firma. Gitsinler çalışanlarına Türkçe yazım kurallarını öğretmek için öğretmen tutsunlar önce.

GIBIRNet benim babamın malı mı?
Değilse deneyimlerimi aktardığımda niye agresifleşip karşı çıkıyorsunuz? Size sadece yaşadığım deneyimleri aktardım ve sırf kendiniz kullanıyorsunuz diye kötü laf söyletmemek için çabalıyorsunuz.

Ben de diyorum ki güncel olarak dediklerinin şu ankiyle alakası yok.
O halde güle güle kullanın, sizin adınıza sevindim ama hâlâ yazım hatası yaptıklarını görebiliyoruz.

İfadeler: 143
Agresif derken? Görende sanacak pompalı ile saldırdım.

Evet, aynen öyle rezil bir firma. Gitsinler çalışanlarına Türkçe yazım kurallarını öğretmek için öğretmen tutsunlar önce.
Valla gülerler yapma böyle.

sırf kendiniz kullanıyorsunuz diye kötü laf söyletmemek için çabalıyorsunuz
La adamları övsem de sövsem de bana bir artısı eksisi yok, niye bunun için çaba göstereyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…