U Unlishimaide Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.140 Çözümler 2 Beğeniler 720 Yer Başkent 18 Ağustos 2026 #1 Kaç tane elektronik bölümüne puanım yetmesine rağmen son tercih geldi. O da Konya Kulu Elektrik. Amasya, Ordu, Çankırı hayallerim suya düştü; en azından merkezdi. Kulu nasıl bir yer, bilen var mı? Çok mu kötü? Bahar döneminde yatay geçmeyi düşünüyorum; Amasya ya da Çankırı elektroniğe.
Kaç tane elektronik bölümüne puanım yetmesine rağmen son tercih geldi. O da Konya Kulu Elektrik. Amasya, Ordu, Çankırı hayallerim suya düştü; en azından merkezdi. Kulu nasıl bir yer, bilen var mı? Çok mu kötü? Bahar döneminde yatay geçmeyi düşünüyorum; Amasya ya da Çankırı elektroniğe.
U Uranos Bilgin Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.170 Çözümler 2 Beğeniler 1.558 Yer Adana 18 Ağustos 2026 #2 Endeksa üzerinden demografisine baktım, eğitim oranı bayağı düşükmüş. Tehlikeli midir bilmem ama bayağı cahil insanın olduğunu tahmin ediyorum, elbette iyisi vardır.
Endeksa üzerinden demografisine baktım, eğitim oranı bayağı düşükmüş. Tehlikeli midir bilmem ama bayağı cahil insanın olduğunu tahmin ediyorum, elbette iyisi vardır.