Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Uzman
Ölme.
Gayet fantastiksin zaten, bence otur oturduğun yerde.
Olunmaz doğulur.
- Makaleler
- 6
Bu konuyu birinden mi caldin yoksa kendin mi 2.sefer aciyorsun? Daha onceden birebir boyle bir konu gordugume %100000 eminim.
Aratın hocam, ben niye başkasına özenip fantastik bir insan olmak isteyeyim ki?Bu konuyu birinden mi caldin yoksa kendin mi 2.sefer aciyorsun? Daha onceden birebir boyle bir konu gordugume %100000 eminim.
- Makaleler
- 6
Belki de ayni troll konu da senindir. Bilemedim. Bir sekilde daha once forumda bu konuyu gordugume eminim yani. Yanlis biliyor olmam icin psikotik falan olmam lazim.Aratın hocam, ben niye başkasına özenip fantastik bir insan olmak isteyeyim ki?
Ya da belki yesil forumda gormusumdur.
Edit: Benzer konular kismina baktim da fantastik degil, bombastik diye ayni konuyu acmissin zamaninda. Hatirladigim da o imis.
Arkadaşlar ben bombastik bir insan olmak istiyorum, sizce nasıl bombastik bir insan olabilirim?
Bari sadece kelime yerine troll konunun tipini de degistirseydin.
Arkadaşım troll dediğin şey insanların vaktini çalmaktır, konu dışına zaten insanlar kafa dağıtmak için giriyor, ben gidip masaüstü bilgisayarlar kategorisine böyle şeyler yazsam o zaman trollüğe giriyor. Moderatör zaten onayladıysa bir sorun yoktur.Belki de ayni troll konu da senindir. Bilemedim. Bir sekilde daha once forumda bu konuyu gordugume eminim yani. Yanlis biliyor olmam icin psikotik falan olmam lazim.
Ya da belki yesil forumda gormusumdur.
Edit: Benzer konular kismina baktim da fantastik degil, bombastik diye ayni konuyu acmissin zamaninda. Hatirladigim da o imis.
Arkadaşlar ben bombastik bir insan olmak istiyorum, sizce nasıl bombastik bir insan olabilirim?
Bari sadece kelime yerine troll konunun tipini de degistirseydin.![]()
Kas yap. Tas kafa tıraşı ol. Dövme falan yaptır. Piyasa falan yap caddelerde, kafelerde. Bitti gitti.Arkadaşlar ben fantastik bir insan olmak istiyorum, sizce nasıl fantastik bir insan olabilirim?