Alan Wake Remastered var şu an ve Outlast Trials. Bir de Phasmophobia almak istiyorum. Bunlar nasıldır hocam? Poppy playtime crackli indirsem sorun olur mu?

Alan Wake Remastered pek iyi bir oyun değil ucuza bulursanız alınabilir, Outlast Trials arkadaşlarla ekip girdiğinizde zevk verir anca. Crack konusunda ise hangi siteden indirdiğinize bağlı güvenilir sitelerden indirirseniz sıkıntı çıkmayacaktır.

Alan Wake Remastered pek iyi bir oyun değil ucuza bulursanız alınabilir, Outlast Trials arkadaşlarla ekip girdiğinizde zevk verir anca. Crack konusunda ise hangi siteden indirdiğinize bağlı güvenilir sitelerden indirirseniz sıkıntı çıkmayacaktır.
Nereler güvenlidir? Hiç risk olmama ihtimali yok değil mi?

Alan Wake Remastered var şu an ve Outlast Trials. Bir de Phasmophobia almak istiyorum. Bunlar nasıldır hocam? Poppy playtime crackli indirsem sorun olur mu?

Alan Wake'i oynamadım ama gördüğüm kadarıyla güzel oyuna benziyor seviliyor zaten. Phasmophoiba yı oynayacaksanız arkadaşlarınızla oynayın. Poppy playtime da Steam'den oynamak zor bence hikayeyi sürekli DLC olarak satıyorlar sürekli satın almak gerekiyor. Crackli oynayacaksanız da virüs ihtimaline dikkat etmeniz lazım.

Alan Wake.
Gerilim + hikaye. Outlast kadar ağır değil. Rahat oynarsın.
The Outlast Trials.
Diğer Outlast kadar sert değil ama yine de gerilim yüksek. Hassassan zorlayabilir.
Phasmophobia.
Arkadaşla oynarsan eğlenceli ve daha az stresli. Solo daha gerilimli.
Crackli oyun indirme. Virüs riski var önermem yine de sen bilirsin.

Alan Wake.
Gerilim + hikaye. Outlast kadar ağır değil. Rahat oynarsın.
The Outlast Trials.
Diğer Outlast kadar sert değil ama yine de gerilim yüksek. Hassassan zorlayabilir.
Phasmophobia.
Arkadaşla oynarsan eğlenceli ve daha az stresli. Solo daha gerilimli.
Crackli oyun indirme. Virüs riski var önermem yine de sen bilirsin.
Sadece poppy playtime için yapacağım gibi. Gereksiz pahalı.