Sembolizm olarak çok güçlü. Silent Hill'den de alınmış yanları var. Hikayesini detaylı araştırınca hoşuma gitmişti düşmanların adlarının ana karakterle nasıl bağlantılı olduğu vb.
Eğer oynamadıysanız Silent Hill 1-2 öneririm. Onlarda da sembolizm çok fazla var.
Silent Hill 2 ve 3 ü oynayıp bitirdim. Cry of Fearın problemi hikayesinden çok mekanikleri ve korkutma şekliydi. Ucuz jumpscsre dolu oyun. Sağdan soldan adam fırlıyordu.

Çok klasik olacak ama oynamadıysanız Outlast ve Outlast 2 açar mı tam emin değilim ama Outlast serisini oynayabilirsiniz.

Çok klasik olacak ama oynamadıysanız Outlast ve Outlast 2 açar mı tam emin değilim ama Outlast serisini oynayabilirsiniz.
IMG_0213.webp

Hocam Outlast 2’yi çok severim. Oyunu yapan benim kadar oynamamıştır :D

O bilgisayara daha fazla sana zevk verdirerek oynatacak oyun yok. Oyun tavsiyesi değil de bir ara sistem önerisi konusu aç, ondan sonra korku oyunu önerisi isteyin kralını önerelim. :D
Ramim 16 olsa Resident Evil 9 oynayacağım aslında da ramden kaybediyorum. Oyun kasmıyor ama bazen oyundan atıyor memory error verip. Ramde anakarta lehimli değiştiremiyorum.

Orijinal Silent Hill 2'yi çok oynadım ve bitirdim hocam. Remake pek sarmaz gibi bir de optimizasyon problemleri çok var.

Fear tam korku oyunu olmadığı için beni cezbetmemişti. Alan Wake'leri de oynadım.

İkisinde de rahat bir 70 saatim vardır. Oyunsuzluktan dönüp dönüp bitirdim :D
Eğer popüler korku oyunlarını zaten oynadıysan indie oyunlara da bir göz atabilirsin. Özellikle The Coma'yı öneririm. 2D bir oyun ama atmosferi ve gerilimi gerçekten başarılı. Eğer 2D oyunları seviyorsan bence kesinlikle şans vermelisin.

Son düzenleme: