Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Değil diyorlar.
Eğer "Hypervisor" yönteminden bahsediliyor ise güvenli değil denemez ancak hoş bir yöntem değil. Şu anlık güvenilir sayılabilir, gelecekte ne olur bilemeyiz.
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
Güvenli değil denemez ancak hoş bir yöntem değil. Şu anlık güvenilir sayılabilir, gelecekte ne olur bilemeyiz.
Hoş/değil tartışılır.
FitGirl iyidir. Severiz. Kendisi yazım denetimi düzeltme butonu tarafından da tanınır ve g ile f harfleri büyütülür.
Haluk Albayrak
Yetkin
Bilgisayarındaki tüm yetkiyi random birisine vermek istiyorsan iyi bir yöntem.
- Makaleler
- 3
Olayı ben mi yanlış anladım yoksa "Kıran kişi güvenilir mi?" sorusuyla cevabı aynı değil mi?
FitGirl'deşu an Crimson Desert mevcut, merak ediyorum ama çoğu kişi güvenlı olmadıgını soyluyor. Bılgısı olan yardımcı olabılır mı?
Hocam İtemsatış'ta paylasimli hesaplar var onu alin derim. Ben oyle yapib oynadim oyunu hiçbir sorun yasamadim
B 52 Stratofortress
Becerikli
Hypervisor (Ring -1) tabanlı yöntemlerden uzak durun, crackı yazan kişiye/kişilere donanım seviyesinde erişim veriyorsunuz. Eğer bir zararlı içeriyorsa format ile de kurtulamazsınız, zira crackı yazan kişinin UEFI/BIOS'a zararlı yazılım gömebilmesinin önünde hiçbir engel yok. Adamlar RAM okuma/yazma yaparken veya arkada işlem çalıştırırken antivirüslerin ruhu bile duymaz. Klasik cracklerde sadece anahtarı verirsiniz, hypervisor yönteminde ise tapuyu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-