Korsan indirilen RDR2 virüslü çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pEmirq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
  • Etiketler Etiketler
    fitgirl rdr2

pEmirq

Becerikli
Selam bugün FitGirl'den RDR2 indirmiştim setup dosyasını VirusTotal'e tarattığımda bir sürü uyarı verdi 2-3 tane verse false-positive der geçerim ama 20 tane virüs çıkması beni tedirgin etti. Yüklemeli miyim?

Link: VirusTotal

Harbiden böyle bir durumla karşılaştığımda ben de false-positive mi değil mi diye sormadan edemiyorum. Asıl sıkıntı olansa kurulum esnasında diskinizi adeta koşu olimpiyatlarına hazırlar gibi çalıştırması

Ama bu sitenin eğer ki orijinalinden indirmişseniz, konuya mesaj yazan diğer arkadaşların da dediği gibi çok da bir sorun olmaz.

Setup olduğu için böyle çıkması normal hocam. Lisansı olmayan her .exe'ye uyarı veren programlar vardır eminim.

Hocam, benim anlamadığım Microsoft ve özellikle Google ne buldu da uyarı verdi? Gerçi Defender, istisnasız her şeye virüs diyor bazen.
Hocam ayrıca gerçek zamanlı koruma açıkken torrent inerken de uyarı verip setup dosyasını silmişti .

Hangi antivirus crack dosyaları güvenilir diyor? Crack olduğu için virüs olarak algılaması normal, orijinal sitesinde indirdiyseniz tamam. En korkunç olan antivirus'ler crack dosyları virüs olarak görmüyor ise sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…