BabaciMontana

Çalışkan
Az önce RDR2 setup dosyasını VirusTotal'de arattım ve Kaspersky McAfee gibi yerler sıkıntı vermezken Alibaba gibi yerler virüs dedi ayrıca Malware ve ESET de bir şey bulamadı lütfen destek.

Orijinal site bu arada çünkü Subreddit'teki ve yeşil Power sitesindeki o FitGirl sitesiyle uyuşuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 212
Site ile bitenden indirdiysen problem yok. RDR2'yi empress kırdı. Dolayısıyla kurduktan sonra içindeki EMP.dll dosyası da birçok av motoru tarafından pozitif sonuç alabilir haberiniz olsun.

Hocam herkes .site deyip duruyor ama bilmediğiniz şey .site ile biten 5 farklı FitGirl sitesi var ve hepsinin menüsü farklı ben subreditteki ve yeşil Power tuşu olan forumdakini kullanıyorum.

Hocam herkes .site deyip duruyor ama bilmediğiniz şey .site ile biten 5 farklı FitGirl sitesi var ve hepsinin menüsü farklı ben subreditteki ve yeşil Power tuşu olan forumdakini kullanıyorum.
URL'si FitGirl-Repacks.site olan tek 1 tane site var, başka hiçbir site yok aynı URL'ye sahip. Ki zaten aynı URL'ye sahip 1'den fazla site olamaz.

Az önce RDR2 setup dosyasını VirusTotal'de arattım ve Kaspersky McAfee gibi yerler sıkıntı vermezken Alibaba gibi yerler virüs dedi ayrıca Malware ve ESET de bir şey bulamadı lütfen destek.

Orijinal site bu arada çünkü Subreddit'teki ve yeşil Power sitesindeki o FitGirl sitesiyle uyuşuyor.
Hacktool diyor sadece, virus degil.

URL'si FitGirl-repacks. Site olan tek 1 tane site var, başka hiçbir site yok aynı URL'ye sahip. Ki zaten aynı URL'ye sahip 1'den fazla site olamaz.

Millet karıştırıyor işte, bazıları sona koyuyor falan filan, ben buraya bırakırım linki zaten orijinal sitenin.

Linki koyarım.

Bir sorunumuz var az önce indirmesini başlattım ve %12 CPU kullanılırken anında %100 oldu ve arka planda bir sürü CMD çalışmaya başladı Allah'tan VirtualBox'tan yapmışım yoksa PC gg oluyordu.

Yani size önerim FitGirl'in orijinal sitesi olsa bile asla RDR2 indirmeyin.

Yukarıda dediğim gibi false-positive değil.

Son düzenleme:
Millet karıştırıyor işte, bazıları sona koyuyor falan filan, ben buraya bırakırım linki zaten orijinal sitenin.

Linki koyarım.

Bir sorunumuz var az önce indirmesini başlattım ve %12 CPU kullanılırken anında %100 oldu ve arka planda bir sürü CMD çalışmaya başladı Allah'tan VirtualBox'tan yapmışım yoksa PC gg oluyordu.

Yani size önerim FitGirl'in orijinal sitesi olsa bile asla RDR2 indirmeyin.

Yukarıda dediğim gibi false-positive değil.
Repack olduğu için işlemcininin tamamını kullanıyor arşivden çıkartmak için. %100 kullanılması ve CMD açılması gayet normal.

Burada da açıklaması yapılmış.