DeadlyMania7 64

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Köye gideceğim, internet yok. Telefondan oynayacak adamakıllı bir şey de yok. Dedim bari eski oyunları yükleyeyim. Ya APK olarak yükleyeceğim ya da PPSSPP ISO'su olarak. APK'daki grafikler daha iyi geldi. Bu site güvenilir midir? Orijinal site midir?

https://androidoyun.club/2025/11/nfs-most-wanted-2005-v1-0-full-apk-tam-surum.html

Köye gideceğim, internet yok. Telefondan oynayacak adamakıllı bir şey de yok. Dedim bari eski oyunları yükleyeyim. Ya APK olarak yükleyeceğim ya da PPSSPP ISO'su olarak. APK'daki grafikler daha iyi geldi. Bu site güvenilir midir? Orijinal site midir?

https://androidoyun.club/2025/11/nfs-most-wanted-2005-v1-0-full-apk-tam-surum.html

Toprak hocamın paylaştığı her şey güvenilirdir.

Toprak Koc'un sitesi. Turk kullanicilar arasinda reputasyonu son derece yuksek bir abimiz. Yine de "Guvenilirligi kanitli" diyebilecek kadar objektif veri yok elimizde. Telefon yazilimini guncel tutun, mumkunse reklam engelleyici kullanmak icin eklenti eklenebilen bir tarayici kullanin ya da direkt Brave kullanin. Yaniltici pop-up'lara, baglantilara tiklamayin. Bu sekilde risk onemli olcude duser.

Toprak Koc'un sitesi. Türk kullanicilar arasinda reputasyonu son derece yuksek bir abimiz. Yine de "Guvenilirligi kanitli" diyebilecek kadar objektif veri yok elimizde. Telefon yazilimini guncel tutun, mumkunse reklam engelleyici kullanmak icin eklenti eklenebilen bir tarayici kullanin ya da direkt Brave kullanin. Yaniltici pop-up'lara, baglantilara tiklamayin. Bu sekilde risk onemli olcude duser.

Opera kullanıyorum daha önce başka oyunun APK'sını indirmiştim sistemi az çok hatırlıyorum. Sadece güvenilirliğini ve orijinal site olup olmadığını kontrol etmek istedim.

Sürekli takip ettiğim bir site. Geçenlerde bir oyun indirip kurdum ve istemeden telefonuma farklı uygulamalar da kurdu. Silinmedi üstelik. Mecbur formatlamıştım. Artık kullanmıyorum orayı.

Sürekli takip ettiğim bir site. Geçenlerde bir oyun indirip kurdum ve istemeden telefonuma farklı uygulamalar da kurdu. Silinmedi üstelik. Mecbur formatlamıştım. Artık kullanmıyorum orayı.

Yani şimdi indireyim mi indirmeyeyim mi? Bütün 2FA ve banka hesapları telefonda sonuçta.

Opera kullanıyorum daha önce başka oyunun APK'sını indirmiştim sistemi az çok hatırlıyorum. Sadece güvenilirliğini ve orijinal site olup olmadığını kontrol etmek istedim.
Orijinal site dedigim gibi. Brave onerisini yerlesik reklam engelleyicisi var diye yapmistim. Opera Mobile'de reklam engelleyicisi veya eklenti destegi var mi bilmiyorum.