Ywgizefe

Becerikli
Merhaba,

Uzun zamandır Steam ve Epic Games üzerinden yüzlerce oyun satın alan biriyim. Ancak şu an bir oyuna 2.000 TL verebilecek maddi gücüm yok. Bu yüzden korsan oyun indirme siteleri hakkında bilgi almak istiyorum.
Öncelikle bilgisayarımda önemli bir veri bulunmuyor; bu nedenle herhangi bir sorun yaşarsam format atabilirim.

İnternette gördüğüm FitGirl, 1337X ve oyun indir VIP gibi sitelerin güvenli olduğu söyleniyor. Bu siteleri kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca FitGirl ve 1337X'in oyunları doğrudan indirmediğini, Torrent vb. yöntemler kullanmak gerektiğini duydum. Bu konuyu da tam olarak açıklarsanız çok sevinirim.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir zaman güvenli değil ama doğru sitelerden indirdiğiniz sürece sıkıntı çıkmayacaktır FitGirl önermem hem setup süresi çok uzun hem de çok fazla sahte sitesi var.

Merhaba,

Uzun zamandır Steam ve Epic Games üzerinden yüzlerce oyun satın alan biriyim. Ancak şu an bir oyuna 2.000 TL verebilecek maddi gücüm yok. Bu yüzden korsan oyun indirme siteleri hakkında bilgi almak istiyorum.
Öncelikle bilgisayarımda önemli bir veri bulunmuyor; bu nedenle herhangi bir sorun yaşarsam format atabilirim.

İnternette gördüğüm FitGirl, 1337X ve oyun indir VIP gibi sitelerin güvenli olduğu söyleniyor. Bu siteleri kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca FitGirl ve 1337X'in oyunları doğrudan indirmediğini, Torrent vb. yöntemler kullanmak gerektiğini duydum. Bu konuyu da tam olarak açıklarsanız çok sevinirim.

İyi sosyaller.
Fitgirl'den 1337x biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla ben magnet tıklıyorum ayrıca igg games de iyidir.

Merhaba,

İyi Sosyaller.

Orijinal siteden indirirsen bir sıkıntı olmaz. FitGirl, dodi, rg mechanics gibi repackerların klon siteleri çok var. Oyunindir VIP dediğin site de zaten bunları kullanıyor.

Merhaba,

İyi Sosyaller.

Paylaşımlı hesap almak daha mantıklı, 20-30 lira oluyor genelde.

Ben güvenli bulmuyorum, bazı insanlar "ben yıllardır kullanıyorum kardeşim bir şey olmuyor." gibi şeyler görüyorum, yıllardır bir sorun yaşamamak demek bence güvenirlik oranını %100 artırmıyor. Belki yeteri kadar zengin olmadığınız için "hekır abiler" sizin bilgisayarlarınızla ilgilenmiyor olabilir. İlla korsan bir şey yapacaksanız paylaşımlı hesap alın, kendinizi güvende tutun.

Aha bu edit de bana dislike atanlara gelsin; Zamanında Steam gibi ünlü bir oyun platformunda bile kripto madencilik virüsü içeren, hatta trojan içeren oyunlar release edildi (aha örneklerden sadece birisi bu) gerekirse daha fazla kanıt da paylaşırım, kısaca demek istediğim şey, her şey her zaman güvenli değildir. Söz konusu korsan oyun olunca da paylaştığım bilgiyi güçlendirmek istedim mesajı düzenleyerek. :hasta:

Son düzenleyen: Moderatör:
FitGirl'den 1337X biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla ben magnet tıklıyorum ayrıca igg Games de iyidir.
IGG Games güvenilir değil, uzak durmanızı tavsiye ediyorum, şu an her şey güzel, bir sorun yok olarak görülse bile yarın öbür gün bir şey olabilir, veya oluyor ama sizin haberiniz daha olmadı.

Düzenleme: Kelime hatası düzenleme.

Son düzenleme: