Doğru yerden indirirseniz sorun çıkmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Myers
Yetkin
Korsan oyun güvenilirliğini tartışmam ama uzun süredir tonla oyun indirdiğim ve hiç virüs yemediğim sitelerden ikisini vereyim.
ankergames.net
Buralardan setup değil direkt kurulmuş olarak indiriyorsun klasörü, rar' dan çıkartıp oynuyorsun çok basit.
Bir de kesinlikle tarayıcında Adguard gibi bir eklenti bulunsun abuk sabuk reklamlardan kurtulursun türlü sitelerde. Bu reklamlar genelde asıl virüs kaynağı oluyor zaten.
Torrentleri indirmek için de Free Download Manager kullanıyorum, sadece torrent de değil bütün indirmeleri yakalar güzel bir program.
AnkerGames - Free Pre-installed PC Games
Get free pre-installed steam games with direct download, explore a large collection of games for PC, Console and Mac
Bir de kesinlikle tarayıcında Adguard gibi bir eklenti bulunsun abuk sabuk reklamlardan kurtulursun türlü sitelerde. Bu reklamlar genelde asıl virüs kaynağı oluyor zaten.
Torrentleri indirmek için de Free Download Manager kullanıyorum, sadece torrent de değil bütün indirmeleri yakalar güzel bir program.
Son düzenleme:
Ege Taşkın
Çalışkan
Fitgirl Repack ya da Dodi Repack sitelerini kullanıyorum. 100% güvenilir değil tabii ki. Normal torrent yerine qBittorrent kullanın.
Ömer_Yeter
Yetkin
Önceden bir sürü korsan oyun yüklerdim ancak son 3 senedir oyun almaya başladığımdan bu yana korsana elimi sürmüyorum.
Ancak tabii ki ekonomik koşullar gereği korsan oyun tüketenlere de anlayışla karşılıyorum.
Ancak tabii ki ekonomik koşullar gereği korsan oyun tüketenlere de anlayışla karşılıyorum.